Scroll Top

Wat kunnen wij bij TuneX voor u betekenen?

Als allround autobedrijf, kunnen we helpen met alle facetten van de auto, of het nu gaat om, APK, verhogen van het motorvermogen, onderhoud, reparatie, schade of bij het zoeken van een goede nieuwe auto. We staan graag voor je klaar.

Onderhoud

Onze ervaren monteurs werken graag aan jouw auto. Natuurlijk wil je dat jouw auto in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen auto’s van binnen en van buiten en doen niets liever dan er aan werken. Met passie voor auto’s, ons team van Nederlandse en Duitse monteurs zijn niet alleen technisch onderlegd maar werken ook met aandacht en zorg aan jouw auto. Goed onderhoud voorkomt veel problemen maar zorgt ook dat jouw auto beter zijn waarde behoud.

Tuning

Sinds 2004 is Tunex specialist in het opvoeren van moderne automotoren. Door het aanpassen van de motormanagementsoftware kunnen we de motor meer koppel en vermogen geven, maar ook zuiniger en efficiënter laten werken. Naast softwarematige oplossingen bieden we ook mechanische tuning modificaties voor wie nog meer vermogen wil tot complete ombouw van motoren voor autosport doeleinden.

TuneX
U bent van harte welkom bij Tunex

Ons bedrijf bestaat al sinds 2004, Dit hebben wij alleen kunnen bereiken dankzij het vertrouwen dat klanten ons in al die jaren geschonken hebben en dankzij de ervaren medewerkers die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Het vertrouwen van de klant in combinatie met de inzet van onze medewerkers zijn de basis van ons bedrijf. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Maak nu een
ONderhoudsAfspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sneller en zuiniger?
Bereken het direct!
Klantervaringen

Chiptuning en onderhouds ervaringen van onze klanten.

Clear Filters

Vandaag mijn mercedes c200 laten chippen 184pk, kan er weinig over zeggen. Wat ben ik weer blij voor de zoveelste keer. Super bedankt en zeer fijn geholpen ga zo door.

Automaat bak laten spoelen van een 5serie omdat toerental schommelde. Na 2uur wachten met het genot van een bak koffie en top gear is het probleem verholpen.

Top bedrijf goede service en zeer professioneel

Auto gechipt in 2016. 2 jaar later problemen met inhouden op de snelweg. Gebeld afspraak gemaakt en roetfilter + software + egr weglaten halen.

Top bedrijf goede service en zeer professioneel

Op advies van een vriend de auto laten tunen van 136 naar Stage 2 ..220+ pk en 90 Nm extra . Wat een verschil. Bij normaal gebruik gewoon de 136 pk en lekker economisch rijden maar zet je de auto in sportmodus krijg je die extra paardjes erbij… Alles netjes volgens afspraak en super geregeld.

Het TUneX TEAM
In de afgelopen 19 jaar zijn we uitgegroeid naar een team van 9 gepassioneerde medewerkers.

Bij Tunex vind je altijd iemand met een autohart, of liever gezegd met hart voor de zaak. Wij zijn er trots op dat veel van onze medewerkers al jaren in dienst zijn.
Dat geeft aan dat we met z’n allen een leuke werksfeer weten te creëren en dat we voldoende uitdaging bieden.

Elke auto is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Van VW Up tot Ferrari of het nou over de inhoud, het aantal PK’s of het uiterlijk gaat, we raken nooit uitgepraat.

Het TuneX team
Het laatste
Nieuws van TuneX
Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.