Scroll Top

Alfa 156 2.4 jtd|Alfa 156 2.4 jtd

ik heb men alfa 156 2.4 jtd 1.5 jr. geleden laten tunen bij tunex. ten eerste wil ik men complimenten geven aan de personeel die daar werken met de nadruk op peter:)) ze zijn erg klant vriendelijk. ik woon zelf in hoogezand prov. groningen. ik heb x aantal vrienden erheen gestuurd en ik hoor niets anders dan dat ze ook erg tevreden zijn. kortom ik ben zeer tevreden met de resultaat die na de tuning werdt geleverd. metname t optrekken is geweldig ik denk dat de klinkers op de weg tranen in de ogen krijgen als ik een beetje ruig optrek:)) en watbetreft t verbruik, als ik onder normale omstandigheden rustig rij ong.120km.pu. rij ik +/- 1 op 16 maar het ligt natuurlijk ook een beetje aan je rijstijl. dus het is een absoluute aanrader, niet aarzelen maar gewoon doen.

groetjes en success aan eenieder Erdal

Door: Erdal|Erdal

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.