Scroll Top

Audi A4 B6 1.9TDI 130PK stage 2 tuning.|Audi A4 B6 1.9TDI 130PK stage 2 tuning.

Beste Tunex,
Hierbij mijn complimenten voor het ontvangst, de goede voorziening van koffie/thee en fris en de zeer vriendelijke medewerker die de Audi onderhanden heeft genomen. Zodra deze klaar was direct de vraag of ik even mee wilde met de proefrit…zeer netjes.
De Audi voelt compleet anders aan en het verbruik is ook beduidend minder! Normaal gemiddeld: 6.1/100 km maar na de tuning gemiddeld: 4.9/100km (gewoon netjes aan de snelheid houdend.) Na de eerste 160 snelweg kilometers rustig aangedaan te hebben toch maar even geprobeerd of ik daadwerkelijk ook wel meer koppel heb…heerlijk dit zo als je gewoon vooruit gaat zodra t gas ingetrapt word.
Daarna even in de binnenstad gekeken wat hij doet en het is heeeeel erg afhankelijk hoe je rijd. Nu kun je veel makkelijker mee met het verkeer. Door de hoge koppel kom je eigenlijk niet hoger dan 2800 rpm. Maar ook zodra je wel een peut gas wil geven is het mogelijk. Het mooie is dat je dan ook niet veel hoger als die 2800 uutkomt waardoor je niet te hoog in de volgende versnelling uit komt en zo dus nog alle koppel kunt benutten.
Mijn eerste reactie was “mwha het gaat” tot eenmaal in de stad en stukje snelweg getest te hebben van hoe of wat. Eerder heb ik een Audi A3 1.9tdi gehad ook via jullie getuned maar door vorige eigenaar en het eerste wat ik me vrouwtje vertelde was ” mi donkey, we hebben weer het vermogen van de A3 met de ruimte van een A4, hij is nu zoals hij eigenlijk altijd had moeten zijn.” Nu is de eerste dag vandaag dat ze er nu mee naar der werk gaat…eerste bericht al binnen. Wat rijd tie heerlijk!
Mannen van Tunex bedankt!
nogmaals complimenten voor de medewerker die de auto onder handen heb genomen. Top werk…

Door: Rob|Rob

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.