Scroll Top

Ford S-Max 2.0 TDCI|Ford S-Max 2.0 TDCI

Mijn S-Max (2006 en 200K op teller) deze week laten tunen.
WAT EEN VERSCHIL!!!
Direct na de tuning naar Zweden gereden (1250 km) en in Duitsland enorm genoten van de extra power. Van 140 naar 180 in 6 gaat zoveel sneller. Heerlijk gewoon ne ver veldn voor vel BMW, Audi en Mercedessen.
Maar wat het meest opvalt is dat mijn gemiddelt verbruik van 8,1 per 100km naar 7,4 per 100 km terug is gelopen. Toch een groot verschil. Met mijn Mondeo 140 pk reed ik gemiddelt 7,1/100km en mijn S-Max benaderd dit nu.
Ergo Super
Dank Tunex
S.

Door: Steven|Steven

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.