Scroll Top
ecu reparatie / clonen

ecu reparatie / clonen

Naast het oplossen van mechanische storingen in auto’s, komen tegenwoordig ook  steeds vaker storingen voor in een van de vele computers in een auto,  deze computers kunnen we meestal testen, repareren en klonen.

Als we een storing tegenkomen die we niet zelf kunnen oplossen, hebben we een groot netwerk van automotive elektriciens die vaak per automerk gespecialiseerd zijn en het probleem kunnen oplossen.

Een groot voordeel van onze diensten is dat de kosten vaak veel lager zijn dan  wanneer u naar een merkdealer gaat voor een nieuwe computer. Zo kunnen we bepaalde computers klonen en herprogrammeren in een goed werkend gebruikte computer, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op de kosten van een nieuwe  computer.

Of u nu een probleem heeft met de motorcomputer, de ABS, de ESP of een ander onderdeel van uw auto, u kunt erop  vertrouwen dat we er alles aan zullen doen om het probleem op te lossen en uw auto weer storing vrij te krijgen.

ecu reparatie

Wat is ecu reparatie?

4

ECU reparatie of klonen voor een auto houdt in dat de elektronische controle-eenheid wordt hersteld of gekopieerd om defecten te verhelpen of prestaties te verbeteren. Dit kan het vervangen van beschadigde onderdelen, updaten van software of kopiëren van ECU-gegevens naar een 2e hands computer omvatten.

ECU ReparatiE
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.