Scroll Top
Sensoren deactiveren

Sensoren deactiveren

Sensoren zijn van cruciaal belang voor een goed functionerende motor in uw auto.  Wanneer een sensor een verkeerde waarde meet, kan dit leiden tot een foutmelding op het dashboard en in veel gevallen schakelt de auto over op een noodprogramma om te voorkomen dat er iets beschadigd raakt.

Echter, het kan ook voorkomen dat er niets aan de hand is, maar dat de sensor af  fabriek te nauwkeurig is ingeregeld op een nieuwe motor. Bij een gebruikte auto kan dit leiden tot foutmeldingen zonder dat er daadwerkelijk iets mis is met de auto. Dit kan leiden tot vele reparatiepogingen zonder oplossing, wat voor veel frustratie kan zorgen.

Gelukkig bieden wij een oplossing voor dit probleem. Met onze expertise kunnen we specifieke storingen uit de software verwijderen voor een groot aantal automerken. Door de specifieke code op 0 te zetten, zal deze niet meer verschijnen en zal de auto geen foutmeldingen meer geven. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige service aan al onze klanten. Wij zijn er om u te helpen bij het oplossen van storingen in uw auto en om ervoor te zorgen dat u weer veilig en betrouwbaar de weg op kunt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het verwijderen van specifieke storingen uit de software van uw auto-sensoren.

Sensoren deactiveren

Waarom sensoren deactiveren?

Sensoren deactiveren

Het deactiveren van een sensor in een auto kan nuttig zijn in situaties waarin de sensor defect is en valse signalen doorgeeft, wat kan leiden tot onjuiste diagnoses en reparaties. Door de sensor tijdelijk uit te schakelen, kan voorkomen worden dat de auto in een beveiligingsmodus gaat of onnodige foutcodes genereert, waardoor de functionaliteit van de auto behouden blijft totdat de sensor gerepareerd of vervangen kan worden.

Onderhouds
afspraak

Bij TuneX nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.