Scroll Top
KLEINE EN GROTE BEURT

KLEINE EN GROTE BEURT

Een kleine of grote beurt, bij Tunex kun je terecht voor al je auto-onderhoud! We bieden groot en klein onderhoud eventueel in combinatie met een APK, wat betekent dat je alles op één handige plek kunt laten doen.

Onze ervaren technici houden je auto veilig en soepel rijdend met ons uitgebreide dienstenpakket. Van olie verversen en reminspecties tot bandenwissel, softwaremodificaties en motorreparaties, we hebben de expertise om elke benodigde reparatieklus aan te pakken. We voeren indien nodig volledige diagnostische controles uit om ervoor te zorgen dat je auto optimaal blijft rijden.

De APK is een essentieel onderdeel van de onderhoudsroutine van een auto, omdat het helpt om eventuele veiligheidsrisico’s of gebreken op te sporen die schade kunnen veroorzaken en de auto verkeerszeker blijft. Onze  gekwalificeerde technici een grondige controle uit van de remmen, de stuurinrichting, de ophanging, de verlichting, het uitlaatsysteem en meer, voordat ze de vereiste APK goedkeuring afgeven.

We weten hoe belangrijk het is om gemoedsrust te hebben als het gaat om de veiligheid en betrouwbaarheid van je auto. Daarom is ons team toegewijd aan het leveren van topservice elke keer dat je ons bezoekt!

Kleine en grote beurt

Kleine Beurt kosten

De kosten van de kleine onderhoud/jaarbeurt zijn afhankelijk van uw autotype, maar door onze scherpe prijzen betaalt u nooit te veel. Neem voor  een vrijblijvende prijsopgave contact op. Bij een kleine beurt wordt uw auto op circa 20-30 afzonderlijke punten bekeken, zoals remmen, bandenspanning,  ruitenwissers en lampen. Daarnaast wordt standaard het oliefilter vervangen in combinatie met de motorolie. Wat er precies moet gebeuren aan uw auto, staat vaak  in het onderhoudsboekje beschreven.

Grote Beurt kosten

Wat kost een grote beurt aan uw auto? De kosten van een grote beurt variëren per  type auto, naast het onderhoud zoals de motorolie, staat in het onderhoudsboekje van uw auto precies wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Tunex gaan we de complete checklist (controlelijst) van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.  Als u een grote beurt bij Tunex laat uitvoeren, krijgt u de APK keuring helemaal gratis, ook de diesel modellen!

Aanbieding Dynamic flush / interne motorreiniging slecht 75,- euro meerprijs bij een grote beurt (excl. motorolie+oliefilter).

Kleine & Grote beurt

Kleine en grote beurt

Goed auto-onderhoud is essentieel om je auto veilig en efficiënt te laten rijden. Het vermindert niet alleen de kans op onverwachte reparaties,  maar helpt ook de waarde van je auto te behouden. Zoals een afgestempeld onderhoudsboekje of onderhoudsfacturen zijn graag gezien bij verkoop.

Onderhouds
afspraak

Bij Tunex nemen we de tijd voor uw auto en zorgen we ervoor dat deze weer als nieuw de garage uitrijdt. Maak nu een afspraak en ervaar zelf het verschil & krijg de beste service!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.