Klantenervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 609 reviews
by Angelo SIebes on Blank Business Name
BMW 116i

Op advies van een vriend de auto laten tunen van 136 naar Stage 2 ..220+ pk en 90 Nm extra . Wat een verschil. Bij normaal gebruik gewoon de 136 pk en lekker economisch rijden maar zet je de auto in sportmodus krijg je die extra paardjes erbij... Alles netjes volgens afspraak en super geregeld. Kom beslist weer terug met de volgende auto... Aanrader... p.s. het benzineverbruik is ondanks de pittigere rijstijl identiek gebleven... ook een pluspunt..

by Holterman on Blank Business Name
BMW 535d

Roetfilter i.c.m. stage 2 tuning . Gemiddeld verbruik was vooraf 6,7 ltr, nu 5,6 ltr p/100kmVermogenswinst 286 -> 360pk(het ging mij om het verbruik en de kosten)Motor loopt heel soepel en veel rustiger.Prijs € 395 all-in. (i.p.v. € 1.500 voor vervanging nieuwe roetfilter) .O.b.v. 35.000 km p/je bespaar ik € 550 p/jr. Dus binnen 1 jaar terugverdiend. Erg blij mee.

by Frank van breugel on Blank Business Name
Roetfilter

11 jaar terug mijn vito 120cdi laten tunen bij tunex en altijd super tevreden geweestGisteren weer bij tunex geweest na vele sensor storingen en motor management lamp die bleef branden !Waar de garage geen oplossing had gevonden kreeg ik na 1 telefoontje naar tunex toch weer hoop dat dit probleem opgelost kon worden het bleek een probleem met de roetfilter , tunex heeft dit super opgelost en mijn auto rijd schakelt weer als nieuw ! Heeft weer meer vermogen !Tunex hartelijk bedankt het was de rit van 100 km weer dubbel en dik waard !

by Ali Kurnaz on Blank Business Name
Chiptuning Stage 1.

Ik heb mijn Volvo V50 1.6 Diesel 2005 pas bij jullie laten chiptune stage 1. Gemidelde brandstof gebruik was 5.2 L/100KM is nu na het chippen verminderd naar gemideld verbruik 4.6 L/100KM! TOP werk jongens dank jullie wel..!!

Ford Focus SW 1.0 Ecoboost 125pk (2015)

Vandaag mijn 2e auto laten tunen bij Tunex. De eerste keer was alweer zo’n 7-8 jaar geleden. Wat meteen opviel was de souplesse, wat ik herkende van de eerste keer (bij een compleet andere motor overigens). Van 1 naar 2 en 2 naar 3 wilde de motor bij lage toeren (zoals bij rotondes) nogal eens wat bokkig reageren, een beetje tegensputteren. Ik wist dat dit zou verdwijnen, maar het is fantastisch als je het dan de eerste rotonde om de hoek bij Tunex ook echt ervaart. Heb op weg naar huis rustig gereden, tot 3.000 toeren. Verwacht niet dat ik hier vaak boven ga komen. Wat een enorme souplesse, het is net een diesel. Nu heeft deze motor jarenlang prijzen gewonnen, maar het blijft ongekend hoe een 1.0 driecilinder (turbo) kan aanvoelen. Ik voelde qua trekkracht weinig tot geen verschil met een nieuwe Renault Mégane 1.5dCi die ik kort erna reed. Voor de snelheid was het me niet te doen, al is de auto duidelijk rapper en kost het minder moeite. Ik kan de auto nu lekker schakellui rijden en er zit meer rust in het complete plaatje. Van 120pk/ 200Nm naar 145pk/240Nm is niet schokkend (al is het op een auto van 1216kg relatief fors), maar de rijbeleving is echt verbeterd. En dat voor een bescheiden 275 Euro en binnen 2 uur tijd. Tevens complimenten aan de gastvriendelijkheid bij ontvangst, tussendoor en vertrek. Top!

by Patrick on Blank Business Name
100%!!

een week terug een c200 cdi uit 2002 met 420k op de teller stage 2 laten tunen en het resultaat mag er wezen!en ook geen last meer van zwarte rookwolk bij intrappen kickdown!!

Jaguar XF 3.0 2010

Peter bedankt voor de chiptuning stage 1 van mijn Jaguar xf. De auto trekt weer optimaal met zijn 285 pk. Verbruik is ook met 2 liter omlaag gegaan. Mijn volgende auto gaat ook zeker hier weer een beurt krijgen.Al met al bedankt Tunex bemanning!

by Matthijs Gaasbeek on Blank Business Name
ZEER TEVREDEN !!!

Beste TUNEX medewerkers,SUPER tevreden met jullie tuning op mijn Audi A 4 2.5 TDI ......... Loopt als een trein (tiet zeggen wij dan) nog geruislozer dan dat hij al was en zo sterk als 200 paarden .......... ECHT TE GEK !!!En de medewerkers hebben stuk voor stuk alle tijd voor je en nemen die ook als je met vragen zit en de service is ook nog HELEMAAL TOP !!!Op niets wordt bezuinigd en op niets wordt bespaard ze zoeken en doen net zo lang tot hij helemaal en echt goed is !!!Ik ben heel goed behandeld en met respect behandeld en ik heb 300 % waar voor mijn geld gekregen !!!Iedereen die mij vraagt naar een goed tuning bedrijf die zal ik TUNEX vanuit de grond van mijn hart aanbevelen !!!Bedankt mannen !!!

Touran 1.4 TSI

Mijn auto een Touran 1,4 tsi laten tunen in Mei
Ben er nu met vakantie geweest met een caravan erachter wat een geweldige verbetering hij trekt de caravan als een trein op alle hellingen in de bergen geen problemen gehad tot wel 14% geklommen
Heren bedankt voor de vakkundige oplossing en goede service van jullie bedrijf.

by Ronald on Blank Business Name
Vito 109

Vito stage 2 laten tunen. Compleet ander voertuig geworden. Veel trekkracht en rijdt veel soepeler. Verbruik is, in tegenstelling tot de verwachting, iets toegenomen van 1:11,9 naar 1:11.2.

Page 1 of 61:
«
 
 
1
2
3
 
»