Klantenervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 606 reviews
Ford Focus SW 1.0 Ecoboost 125pk (2015)

Vandaag mijn 2e auto laten tunen bij Tunex. De eerste keer was alweer zo’n 7-8 jaar geleden. Wat meteen opviel was de souplesse, wat ik herkende van de eerste keer (bij een compleet andere motor overigens). Van 1 naar 2 en 2 naar 3 wilde de motor bij lage toeren (zoals bij rotondes) nogal eens wat bokkig reageren, een beetje tegensputteren. Ik wist dat dit zou verdwijnen, maar het is fantastisch als je het dan de eerste rotonde om de hoek bij Tunex ook echt ervaart. Heb op weg naar huis rustig gereden, tot 3.000 toeren. Verwacht niet dat ik hier vaak boven ga komen. Wat een enorme souplesse, het is net een diesel. Nu heeft deze motor jarenlang prijzen gewonnen, maar het blijft ongekend hoe een 1.0 driecilinder (turbo) kan aanvoelen. Ik voelde qua trekkracht weinig tot geen verschil met een nieuwe Renault Mégane 1.5dCi die ik kort erna reed. Voor de snelheid was het me niet te doen, al is de auto duidelijk rapper en kost het minder moeite. Ik kan de auto nu lekker schakellui rijden en er zit meer rust in het complete plaatje. Van 120pk/ 200Nm naar 145pk/240Nm is niet schokkend (al is het op een auto van 1216kg relatief fors), maar de rijbeleving is echt verbeterd. En dat voor een bescheiden 275 Euro en binnen 2 uur tijd. Tevens complimenten aan de gastvriendelijkheid bij ontvangst, tussendoor en vertrek. Top!

by Patrick on Blank Business Name
100%!!

een week terug een c200 cdi uit 2002 met 420k op de teller stage 2 laten tunen en het resultaat mag er wezen!en ook geen last meer van zwarte rookwolk bij intrappen kickdown!!

Jaguar XF 3.0 2010

Peter bedankt voor de chiptuning stage 1 van mijn Jaguar xf. De auto trekt weer optimaal met zijn 285 pk. Verbruik is ook met 2 liter omlaag gegaan. Mijn volgende auto gaat ook zeker hier weer een beurt krijgen.Al met al bedankt Tunex bemanning!

by Matthijs Gaasbeek on Blank Business Name
ZEER TEVREDEN !!!

Beste TUNEX medewerkers,SUPER tevreden met jullie tuning op mijn Audi A 4 2.5 TDI ......... Loopt als een trein (tiet zeggen wij dan) nog geruislozer dan dat hij al was en zo sterk als 200 paarden .......... ECHT TE GEK !!!En de medewerkers hebben stuk voor stuk alle tijd voor je en nemen die ook als je met vragen zit en de service is ook nog HELEMAAL TOP !!!Op niets wordt bezuinigd en op niets wordt bespaard ze zoeken en doen net zo lang tot hij helemaal en echt goed is !!!Ik ben heel goed behandeld en met respect behandeld en ik heb 300 % waar voor mijn geld gekregen !!!Iedereen die mij vraagt naar een goed tuning bedrijf die zal ik TUNEX vanuit de grond van mijn hart aanbevelen !!!Bedankt mannen !!!

by Willem on Blank Business Name
c63 amg

Vandaag onze c63 amg laten tunen en de begrenzer eraf gehaald.Zeer netjes geholpen en trekt nu nog harder. Was helaas druk op de autobahn maar nog net ff de 270 aantikken en toen was de koek nog niet op

Touran 1.4 TSI

Mijn auto een Touran 1,4 tsi laten tunen in Mei
Ben er nu met vakantie geweest met een caravan erachter wat een geweldige verbetering hij trekt de caravan als een trein op alle hellingen in de bergen geen problemen gehad tot wel 14% geklommen
Heren bedankt voor de vakkundige oplossing en goede service van jullie bedrijf.

by Ronald on Blank Business Name
Vito 109

Vito stage 2 laten tunen. Compleet ander voertuig geworden. Veel trekkracht en rijdt veel soepeler. Verbruik is, in tegenstelling tot de verwachting, iets toegenomen van 1:11,9 naar 1:11.2.

Peugeot 307SW 1.6HDIF

September 2010 mijn Peugeot 307SW 1.6HDIF laten tunen, 2 jaar later een probleem met brandplaatjes en garage had een update gedaan, Via tunex mooi gratis nieuwe tuning gekregen (binnen de 5 jaar tunex garantie)Maar niet de oude software, nee tunex heeft de nieuwe update aangepast, Top klasse.
Dit is nu 6 jaar geleden dat ik tunex op internet gevonden had.
De auto rijdt nog steeds top, alleen moet ik bij iedere garage en beurt vermelden GEEN UPDATE!.
Auto trekt nog altijd als een speer en is super zuinig (1 op 27 bij 110kmh en circa 1 op 20 bij 120kmh nog steeds na 6 jaar)
Binnenkort koop ik een mini one 1.6 voor erbij, deze heeft een R50 motor, zie ik bij tunex dat dit een geknepen cooper motor is
Dus als ik de auto in bezit heb, weer een afspraakje met tunex maken.

golf 5 TDI

Gisteren mijn golf 5 TDI laten chippen stage 2 niet normaal wat een verschil zeg en een goeie service nee volgende auto gaat weer daar naar toe weten echt waar ze mee bezig zijn en ik heb 50 pak meet

golf 5 gti 210 pk naar 260 pk!!!

Bedankt mannen van tunex.mijn gti gaat als een kogel,op de terug weg even golf 5 r32 eruit gereden ben egt superblij ermee.Niet te vergeten service was top!!

Page 1 of 61:
«
 
 
1
2
3
 
»