Klantenervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 602 reviews
by Willem on Blank Business Name
c63 amg

Vandaag onze c63 amg laten tunen en de begrenzer eraf gehaald.Zeer netjes geholpen en trekt nu nog harder. Was helaas druk op de autobahn maar nog net ff de 270 aantikken en toen was de koek nog niet op

Touran 1.4 TSI

Mijn auto een Touran 1,4 tsi laten tunen in Mei
Ben er nu met vakantie geweest met een caravan erachter wat een geweldige verbetering hij trekt de caravan als een trein op alle hellingen in de bergen geen problemen gehad tot wel 14% geklommen
Heren bedankt voor de vakkundige oplossing en goede service van jullie bedrijf.

by Ronald on Blank Business Name
Vito 109

Vito stage 2 laten tunen. Compleet ander voertuig geworden. Veel trekkracht en rijdt veel soepeler. Verbruik is, in tegenstelling tot de verwachting, iets toegenomen van 1:11,9 naar 1:11.2.

Peugeot 307SW 1.6HDIF

September 2010 mijn Peugeot 307SW 1.6HDIF laten tunen, 2 jaar later een probleem met brandplaatjes en garage had een update gedaan, Via tunex mooi gratis nieuwe tuning gekregen (binnen de 5 jaar tunex garantie)Maar niet de oude software, nee tunex heeft de nieuwe update aangepast, Top klasse.
Dit is nu 6 jaar geleden dat ik tunex op internet gevonden had.
De auto rijdt nog steeds top, alleen moet ik bij iedere garage en beurt vermelden GEEN UPDATE!.
Auto trekt nog altijd als een speer en is super zuinig (1 op 27 bij 110kmh en circa 1 op 20 bij 120kmh nog steeds na 6 jaar)
Binnenkort koop ik een mini one 1.6 voor erbij, deze heeft een R50 motor, zie ik bij tunex dat dit een geknepen cooper motor is
Dus als ik de auto in bezit heb, weer een afspraakje met tunex maken.

golf 5 TDI

Gisteren mijn golf 5 TDI laten chippen stage 2 niet normaal wat een verschil zeg en een goeie service nee volgende auto gaat weer daar naar toe weten echt waar ze mee bezig zijn en ik heb 50 pak meet

golf 5 gti 210 pk naar 260 pk!!!

Bedankt mannen van tunex.mijn gti gaat als een kogel,op de terug weg even golf 5 r32 eruit gereden ben egt superblij ermee.Niet te vergeten service was top!!

abarth

Vandaag onze abarth laten tunen stage1, eerste rijindruk is prima.Schakelt soepeler(automaat), tot op heden dik tevreden.
Vriendelijk personeel en een goede uitleg wat men uitvoert aan je auto.

Golf 96kw tdi variant

Mijn vorige auto na lang twijfelen met geweldig resultaat bij jullie laten chippen (Toledo tdi 1e generatie). Mijn huidige auto vrijwel meteen bij Tunex laten chippen naar stage 1, gewoon weer heerlijk. Top ca. 20 km sneller dan standaard, van nul naar honderd zelfs ruim twee seconden sneller (8,1s ipv 10,5s af fabriek) en dan ook nog eens 0,3l/100km zuiniger dan voorheen.
Weer dik tevreden!

by Mehmet Dogan on Blank Business Name
BMW 120d 177pk - 211pk

Gistermorgen (woensdag, 4 mei), rond 11:00 uur, heb ik met Tunex gebeld om te vragen of ze diezelfde dag nog tijd hadden om mijn nieuwe aanwinst -een BWW 120d 177pk- te chippen. Gelukkig kon ik er aan het einde van de dag nog terecht. (Elke man met een nieuw speeltje weet hoe belangrijk het is als je in zo'n geval ergens snel terecht kunt ).Telefonisch heb ik nog enkele vragen gesteld (over prijs, brandstofbesparing, exacte procedure, garantie, mogelijke krachtstoename etc.). Hoewel de antwoorden op deze vragen allemaal duidelijk op de website vermeld staan, werden mijn vragen heel netjes beantwoord. Ik had totaal niet het gevoel dat ik redundante vragen stelde of dat de medewerker mij als lastig ervoer. Maar alleen voor een positief en prettig telefonisch consult krijgt een bedrijf van mij nog geen vijf sterren. Toen ik vlak voor 15:00 uur bij Tunex aankwam, zei ik bij de receptie dat ik een rammeltje hoorde vanaf 1800 toeren. Ik zei dat ik dit niet helemaal vertrouwde en vroeg of iemand even met me mee kon luisteren voordat de auto geprogrammeerd zou worden. Dat was geen enkel probleem. Er werd een monteur bij mijn auto gehaald en hij luisterde ook even mee. Hij zei dat ik de auto absoluut niet eerder moest laten chippen voordat de oorzaak van het rammeltje bekend was. Mooi dat kwaliteit voor economisch gewin gaat; dat gaf me vertrouwen. Een blik onder de motorkap leerde de monteur dat de motorkapafdekking niet goed terug was bevestigd (een week daarvoor heb ik namelijk alle filters en vloeistoffen preventief vervangen bij een bedrijf in Doetinchem), waardoor het geheel vanaf een bepaald toerental resoneerde. Afijn, toen de motorkapafdekking weer deugdelijk was bevestigd, was het rammeltje verdwenen als sneeuw voor de zon. Er kon daadwerkelijk geprogrammeerd worden. Ik zei tegen de monteur dat ik een weblog heb (www.mehmetdogan.nl) en dat ik daarvoor een kort verslag van het chipproces wil maken. Mijn vraag was eigenlijk of ik gewoon het hele proces mocht volgen (en fotograferen). Dat was geen enkel probleem. Het bedrijf was heel transparant en hield me desgevraagd van alle stappen goed op de hoogte. Toen alles klaar was en ik weer plaats kon nemen achter de bestuurdersstoel, was mijn Tunexervaring pas echt compleet. Standaard was het vermogen al niet gering, maar met +/- 215 pk is het een compleet andere auto geworden.
Via deze weg wil ik de heren van Tunex zeer hartelijk danken. Ik zal dit bedrijf aan iedereen willen aanraden. Het is een bedrijf dat klantvriendelijkheid en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel lijkt te dragen. Zelfs als je alleen al belt om het een en ander te vragen. Thumbs up!
Mehmet Dogan

by p.verbeek on Blank Business Name
Volvo C30 D2

Dit is mijn tweede auto die ik bij TuneX getuned heb, en ben weer zeer tevreden.
De motor loopt als een zonnetje en trekt heerlijk. Dit is al een zuinige auto (1:18,5), maar met een vers K&N filter én een getunede motor kom ik niet meer onder de 1 op 19 !!! Wauw!!
Ik moest alleen een extra €25,- betalen voor een bootmode ivm beveiliging, maar dan nog is het een mooie prijs.
Bedankt mannen, tot de volgende keer

Page 1 of 61:
«
 
 
1
2
3
 
»