Klantenervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tunex
Average rating:  
 637 reviews
by Sander Scherer on Tunex
Stilte voor de storm


Hallo autoliefhebber,

Ik wou dat ik wat tegengeluid kon geven op al deze positieve berichten, maar helaas.
Gisteren werd ik door een aardige jongedame ontvangen bij Tunex. Deze stuurde mij naar de keuken. Voor zelfbediening. Thuis ben ik t andersom gewend. In de wachtruimte zat ik met 4 andere mannen in stilte 2 uurtjes de Panorama te lezen.
Ondertussen werd mijn Skoda Octavia 1.6 TDI 110 pk aangepakt met Stage 1 tuning. Achteraf bleek dit stilte voor de storm en de 275,- meer dan waard. Meteen merkte ik meer trekkracht en kon op een stukje autobahn ook in de zesde versnelling lekker doortrekken naar z’n top.
Ook had ik op de heenweg en terugweg m’n verbruik afgelezen bij 80, 100en 120 km/. Dat scheelde gelijk 2 km per liter.
Mijn dank is groot!!
VVMM
(Verzamelaar Van Mooie Momenten)

by Rene on Tunex
Up!


Vorige week de Up! laten tunen.
Van 60 pk naar maar liefst 80 pk! Een racemonster zal het niet worden maar de Up! rijdt veel fijner en is merkbaar sneller, dus tot nu toe erg tevreden. Ik kan het iedereen met een Up! aanraden.

by Alfa MiTo 1.3 jtdm on Tunex
Tuning stage 1


Gasrespons alsmede de acceleratie van deze spaardiesel 1.3 jtdm is sterk verbeterd!
EGR gelijk softwarematig uitgeschakeld

by Peter on Tunex
OPEL Mokka X 1.4 Turbo


Ik heb even gewacht met het schrijven van een review .... die ik niet zo snel. Mijn Mokka X is stage 1 getuned en het resultaat is buitengewoon ! Het beestje heeft er ruim 30 Pk bij en dat is nogal een verschil .... Heerlijk veel koppel en hij boldert in alle versnellingen lekker door. Een tip: de auto staat geruime tijd in de werkplaats, deuren open en niemand in de buurt. Dan lijkt het of er niets gebeurt maar na een korte uitleg op mijn vraag blijkt er een laptop in te staan die de software schrijft .... leg dat even uit vooraf ! Verder kan ik iedereen aanraden om zo’n kleine ‘operatie’ uit te laten voeren. Je krijgt echt een andere auto terug ! Super .....

by F. Muradin on Tunex
Polo 6R 1.6TDi


Laatst mijn VW Polo 1.6TDi van 90PK naar 120PK(stage 1) laten tunen met EGR en DPF Off. Auto rijdt heerlijk, goeie service van het Tunex team gehad. Binnenkort maar upgraden naar de Stage 2. Vaste klant erbij!

by Willem Bauer on Tunex
Vito


Vandaag mijn Vito 114 automaat (2018) laten doen naar 210pk. Resultaat overtreft elke verwachting. Alles op zeer kort tijdsbestek en precies volgens afspraak. Ik weet wel waar mijn eerste ritje met mijn volgende auto naar toe is!

by Adriaan Nagel on Tunex
Eerlijk duurt het langst!


Ik kwam met mijn onlangs aangeschafte Volvo C70 om een stage 1 tuning.
Na grondig onderzoek bleek dat er al een tuning had plaatsgevonden.
De heren zijn 2 uur bezig geweest met mijn auto om vervolgens te vertellen dat het niet nodig was omdat de auto al getuned was.
Die eerlijkheid is in 2020 niet meer vanzelfsprekend! Ik ben zeer tevreden over de klantbenadering van Tunex en zal er voortaan weer heen gaan!

by Fernand C on Tunex
Zéér tevreden klant


Vandaag 03/07/2020 nog maar eens langs geweest bij Tunex deze keer voor mijn roetfilter en weeral goed ontvangen met een lekkere koffie en een professionele uitleg met wat er ging gebeuren nogmaals een dikke pluim voor deze mensen !!

by Raymond on Tunex
Audi Q3 2.0 TFSI


Mijn Audi Q3 laten chippen van 180 pk naar 300 pk echt een racemonster geworden top gedaan jongens👍🏻

by BMW E46 Touring 320D on Tunex
BMW E46 Touring 320D


Een 320D uit 2005 met M sport pakket, stage 1 laten chiptunen. Het is daadwerkelijk een andere auto geworden. Geen onrustig toerental of geluid meer en het rijdt vloeiender, het lijkt wel een 6 cilinder. Van 330 naar 390 nm koppel, je wordt in de stoel gedrukt. Heb je ook een oude diesel? Niet twijfelen maar chippen!

Page 1 of 64:
«
 
 
1
2
3
 
»