Klantenervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tunex
Average rating:  
 644 reviews
by ronald fennis on Tunex
Tune up

Vandaag de 6e auto over x jaren bij Tunex met wat meer paarden onder de motorkap laten voorzien. Het meer vermogen is voor mij niet erg interessant, het plus aan draaimoment geeft de motor /auto meer souplesse en de rijervaring na de tune up is altijd zeer positief. Al die jaren met verschillende autos heb ik geen cent spijt van de investeringen gehad, in tegendeel. De service en het resultaat van Tunex is elke keer weer klasse. Zeer aan te bevelen.

by Jb ter weele on Tunex
Automaat spoelen Ford kuga MK2 4wd 163pk

Mijn automaat bak bokte en stootte al meer dan één jaar, vooral bij het terugschakelen in de lage versnellingen 1/2/3 zowel dealer als andere garage konden de oorzaak niet verhelpen en heeft mij bakken met geld gekost uiteindelijk was het voorstel een ruil bak te monteren á € 2780 na goed contact via mail en telefoon met Tunex wilde ik het toch een kans geven om de automaat bij hun te laten spoelen ondanks dat ze natuurlijk geen garantie konden geven of het probleem zou verhelpen.
Ik kon binnen 3 dagen bij Tunex terecht en was eerlijk gezegd sceptisch, tijdens het wachten alle koffie varianten, thee, wifi gratis.
Na 1,5 uur was het klaar en ja hoor het probleem is verholpen Tunex heel erg bedankt voor jullie goede professionele hulp ik ben heel tevreden en zal mijn auto ook door hun laten chiptunen.

by Albert on Tunex
Opel Corsa 1.4 turbo

Tunex heeft mijn hennarode Corsa D 1,4 turbo opc line uit 2012 aangepakt.
Een wereld van verschil.
Het is nog geen Nurburgring Edition, maar hij trekt zo enorm veel beter vanaf 2000 toeren. En de enorme trekkracht vanaf 3000 toeren en bijbehorende snerp is fantastisch.
En onderin toeren blijft hij heel rustig en soepel.
Eindelijk is mijn rode renkoekoek zo snel als hij eruit ziet!

by Marcel Viejou on Tunex
ecoboost

Wikken en wegen .
De Giulietta ingeruild voor een 3 cilinder Focus Ecoboost . Best wel eng . Wel een 125 pk uitvoering In ST-line . Ik vond hem toch wel behoorlijk vlot . Maar na het chippen gaat ie echt als de brandweer . Ik ben er blij mee !!

by van Hartingsveldt on Tunex
Ford Grand C-Max diesel

Deze week mn Ford 1,5 diesel laten tunen. Wat een verschil. Stationair een stuk stiller maar van 250 naar 330nm maakt het verschil. Helemaal geweldig. Wat verbruik betreft nog niet genoeg km's om dat te beoordelen, maar mn vorige Ford ging er ruim 15% op vooruit, dus zal met deze ook wel goedkomen. Precies op de afgesproken tijd auto naar binnen. Twee uurtjes wachten dubbel en dwars waard. Keurige wachtruimte met koffieautomaat. Prima service.

by Ster on Tunex
Mercedes a180

2 uurtjes gewacht in de wachtkamer tbv het tunen stage 1 van mijn mercedes A 180.
Dit was het wachten meer dan waard. Auto schakeld en trekt een heel stuk vlotter door.
245 euro voor 53pk en 110nm koppel extra. Kun je niks van zeggen. Tevreden klant

by Bossink on Tunex
Geweldig

Laatst mijn megane 1.2 tce 115 pk laten tunen naar 130 pk
Ik ben er tot nu toe super tevreden mee , de auto trekt lekker door en loopt veel soepeler.
Aanrader Lekkere koffie
Goede service
Geweldig resultaat

Volgende auto gaat ook zeker kennis maken met Tunex

by Sander Scherer on Tunex
Stilte voor de storm


Hallo autoliefhebber,

Ik wou dat ik wat tegengeluid kon geven op al deze positieve berichten, maar helaas.
Gisteren werd ik door een aardige jongedame ontvangen bij Tunex. Deze stuurde mij naar de keuken. Voor zelfbediening. Thuis ben ik t andersom gewend. In de wachtruimte zat ik met 4 andere mannen in stilte 2 uurtjes de Panorama te lezen.
Ondertussen werd mijn Skoda Octavia 1.6 TDI 110 pk aangepakt met Stage 1 tuning. Achteraf bleek dit stilte voor de storm en de 275,- meer dan waard. Meteen merkte ik meer trekkracht en kon op een stukje autobahn ook in de zesde versnelling lekker doortrekken naar z’n top.
Ook had ik op de heenweg en terugweg m’n verbruik afgelezen bij 80, 100en 120 km/. Dat scheelde gelijk 2 km per liter.
Mijn dank is groot!!
VVMM
(Verzamelaar Van Mooie Momenten)

by Rene on Tunex
Up!


Vorige week de Up! laten tunen.
Van 60 pk naar maar liefst 80 pk! Een racemonster zal het niet worden maar de Up! rijdt veel fijner en is merkbaar sneller, dus tot nu toe erg tevreden. Ik kan het iedereen met een Up! aanraden.

by Alfa MiTo 1.3 jtdm on Tunex
Tuning stage 1


Gasrespons alsmede de acceleratie van deze spaardiesel 1.3 jtdm is sterk verbeterd!
EGR gelijk softwarematig uitgeschakeld

Page 1 of 65:
«
 
 
1
2
3
 
»