Klantenervaringen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tunex
Average rating:  
 648 reviews
by Henk on Tunex
Uitgetekende service

Afgelopen maand is mijn Renault Espace gechiptuned stage 1 bij Tunex. Dit ivm met het trekvermogen tov mijn caravan (1800 kg).
Het resultaat is top. Zonder enig probleem hellingrijden en ook nog eens significant zuiniger.
Goed service en prima prijsprestatieverhouding.
Kortom ik ben blij dat ik deze ‘klus’ in ‘s Heerenberg bij Tunex heb laten uitvoeren. Daarvoor reed ik graag 400 km heen en terug. Daarnaast garantie op werkzaamheden, op locatie genoeg koffie en uiterst vriendelijke bejegening. Aan te raden een dergelijke activiteit bij Tunex te laten uitvoeren.

by Saffet on Tunex
BMW 330E Tuning

Onlangs met een Bmw 330E voor de zoveelste keer naar Tunex uiteraard gegaan om voor meer vermogen.
330E ging van 252 Pk naar 340 Pk en hij rijd grandioos goed en snel.
Bedankt weer Tunex en Peter voor de goede service.
Tot volgende keer.

by Erik on Tunex
Citroën C3 getuned

Ik ben er geweest met mijn Citroën C3 1.2 PureTech uit 2017 om te laten tunen. Standaard 110 pk, voor €225,= zo'n 35 pk extra... héél aanlokkelijk natuurlijk, zeker omdat de C3 nèt 1000 kg op de schaal brengt. Nadat ik de auto had opgehaald werd het advies gegeven het de eerste 50 een beetje rustig aan te doen. Toen ik 'm daarna de eerste keer op z'n staartje trapte gebeurde er weinig, en dat bleef zo. Aangezien ik om de hoek woon ben ik er even mee terug gegaan. Na een grondige inspectie bleek de turboslang niet compleet deugdelijk te zijn gemonteerd (dat hadden ze in de garage bij de afleverbeurt waarschijnlijk gemist, ik had de auto pas net een paar dagen, dus vooraf weinig van gemerkt). Het werd me allemaal keurig uitgelegd, en ook meteen netjes verholpen. Daarna kon ik ermee op pad en ook meteen góed uittesten. Wat een feestje zeg! De auto trekt als een tierelier wanneer de turbo mee begint te blazen, heerlijk! Ik zal in het begin waarschijnlijk niet tot minder brandstofverbruik komen omdat het zo ontzettend uitnodigd, maar aangezien de reviews daar óók behoorlijk positief over berichten zal dat best goed komen neem ik aan. Nu eerst maar eens genieten! Bedankt Tunex, wederom een tevreden klant!

by Bareld on Tunex
Deeltjesteller “nul”

Afgelopen jaar oktober’22 mijn roetfilter laten reinigen van mijn BMW 330d.
Nu was ik wel heel benieuwd naar de uitslag van de deeltjesteller bij de APK nu in maart’23.
Groot was mijn vreugde toen de splinternieuwe meter van mijn garage “0” aangaf. Super schoon dus. Ook uitlaat aan de binnenkant gewoon metaal zonder enige aanslag. En dat met een F31 die inmiddels 400.000 km achter de rug heeft

Tunex: Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte behandeling.

by ronald fennis on Tunex
Tune up

Vandaag de 6e auto over x jaren bij Tunex met wat meer paarden onder de motorkap laten voorzien. Het meer vermogen is voor mij niet erg interessant, het plus aan draaimoment geeft de motor /auto meer souplesse en de rijervaring na de tune up is altijd zeer positief. Al die jaren met verschillende autos heb ik geen cent spijt van de investeringen gehad, in tegendeel. De service en het resultaat van Tunex is elke keer weer klasse. Zeer aan te bevelen.

by Jb ter weele on Tunex
Automaat spoelen Ford kuga MK2 4wd 163pk

Mijn automaat bak bokte en stootte al meer dan één jaar, vooral bij het terugschakelen in de lage versnellingen 1/2/3 zowel dealer als andere garage konden de oorzaak niet verhelpen en heeft mij bakken met geld gekost uiteindelijk was het voorstel een ruil bak te monteren á € 2780 na goed contact via mail en telefoon met Tunex wilde ik het toch een kans geven om de automaat bij hun te laten spoelen ondanks dat ze natuurlijk geen garantie konden geven of het probleem zou verhelpen.
Ik kon binnen 3 dagen bij Tunex terecht en was eerlijk gezegd sceptisch, tijdens het wachten alle koffie varianten, thee, wifi gratis.
Na 1,5 uur was het klaar en ja hoor het probleem is verholpen Tunex heel erg bedankt voor jullie goede professionele hulp ik ben heel tevreden en zal mijn auto ook door hun laten chiptunen.

by Albert on Tunex
Opel Corsa 1.4 turbo

Tunex heeft mijn hennarode Corsa D 1,4 turbo opc line uit 2012 aangepakt.
Een wereld van verschil.
Het is nog geen Nurburgring Edition, maar hij trekt zo enorm veel beter vanaf 2000 toeren. En de enorme trekkracht vanaf 3000 toeren en bijbehorende snerp is fantastisch.
En onderin toeren blijft hij heel rustig en soepel.
Eindelijk is mijn rode renkoekoek zo snel als hij eruit ziet!

by Marcel Viejou on Tunex
ecoboost

Wikken en wegen .
De Giulietta ingeruild voor een 3 cilinder Focus Ecoboost . Best wel eng . Wel een 125 pk uitvoering In ST-line . Ik vond hem toch wel behoorlijk vlot . Maar na het chippen gaat ie echt als de brandweer . Ik ben er blij mee !!

by van Hartingsveldt on Tunex
Ford Grand C-Max diesel

Deze week mn Ford 1,5 diesel laten tunen. Wat een verschil. Stationair een stuk stiller maar van 250 naar 330nm maakt het verschil. Helemaal geweldig. Wat verbruik betreft nog niet genoeg km's om dat te beoordelen, maar mn vorige Ford ging er ruim 15% op vooruit, dus zal met deze ook wel goedkomen. Precies op de afgesproken tijd auto naar binnen. Twee uurtjes wachten dubbel en dwars waard. Keurige wachtruimte met koffieautomaat. Prima service.

by Ster on Tunex
Mercedes a180

2 uurtjes gewacht in de wachtkamer tbv het tunen stage 1 van mijn mercedes A 180.
Dit was het wachten meer dan waard. Auto schakeld en trekt een heel stuk vlotter door.
245 euro voor 53pk en 110nm koppel extra. Kun je niks van zeggen. Tevreden klant

Page 1 of 65:
«
 
 
1
2
3
 
»