Scroll Top

Mercedes Sprinter CDI|Mercedes Sprinter CDI

Om terug te komen op het rijden met die caravan plus de getunede sprinter ben ik er vandaag achter gekomen dat hij ook met 2000 kg aan zijn haak nu echt beduidend beter trekt en qua verbuik hetzelfde gebruikt aan diesel. Vandaag ging ik in zijn 5e versnelling gewoon normaal tegen de wind in zonder dat ie ook maar enigzins terug ging zakken in snelheid waardoor ik normaal gesproken bij 85 km/uur terug moest gaan schakelen naar zijn 4e versnelling! Ook in zeer lage toeren (1000 toeren) heeft ie met de zware caravan erachter geen proplemen meer, ook ‘rookt’ ie daarbij helemaal niet. Liever hou ik de toerenteller rond de 1500-2200 hangen dat is wat beter voor de motor denk ik, maar het kan nu zelfs nog lager. Al met al is dat chip tunen wat jullie doen dus inmijn ogen een uitstekende zaak en ik heb er nu spijt van dat ik niet eerder naar jullie ben gekomen.

Fijn weekend en nog veel chip tuning!

M.vr.gr.,

Door: Andre Bruinewold|Andre Bruinewold

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.