Audi

CHIPTUNING AUDI

Met chiptuning Audi meer vermogen uit uw auto halen? Tunex Automotive zorgt er als gespecialiseerd bedrijf voor, dat uw Audi tot een snellere acceleratie en betere prestaties komt.  Door softwareachtige aanpassingen krijgt uw Audi meer trekkracht, meer souplesse en vaak een lager brandstofverbruik. Ervaar de voordelen van chiptuning Audi en geniet van sterk verbeterde autoprestaties en comfortabeler en zuiniger rijden.

CHIPTUNING AUDI: VOOR ALLE MODELLEN AUDI

Tunex is sinds 2004 hét adres voor het optimaliseren en herprogrammeren van de software van het motormanagement van uw Audi. Daarbij worden de parameters als brandstofinspuiting, ontsteking en turbodruk optimaal op elkaar afgestemd. Onze specialisten voeren met de nieuwste apparatuur een chiptuning Audi uit van alle modellen Audi. Van een Audi A1 tot A8, van een Audi Q3, Q5 of Q7 tot een Audi R8 of TT.  Of u nu een Audi heeft met een TFSI-, TDI-, Turbo- of Quattro-motor, een chiptuning Audi kan bij alle typen Audi-motoren worden toegepast.

GENIET VAN DE VOORDELEN VAN CHIPTUNING AUDI

  • Verbeterde rijeigenschappen en tot 30% toename aan vermogen
  • Extra trekkracht tot 30% door toename koppel
  • Snellere acceleratie en hogere topsnelheid
  • Brandstofverbruiksreductie van 5 tot 10% mogelijk

De chiptuning Audi wordt binnen de fabrieksmarges uitgevoerd. U krijgt 5 jaar garantie op de door ons geprogrammeerde software, die in de motorcomputer of ECU wordt geplaatst. Een snelle check van uw Audi? Gebruik onze tuning configurator en zie hoeveel vermogen uw Audi erbij krijgt. Haal meer power uit uw Audi en kies voor chiptuning Audi bij Tunex Automotive. Klaar terwijl u wacht! Neem contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

2 years ago

Tunex Automotive BV.

Aanbieding tot 30-10: vermogensmeting op onze Superflow Dynobank voor maar €75,- inclusief test uitdraai (1 run).
Contacteer ons voor het maken van een afspraak.
...

View on Facebook

BMW F80 M3 Stage 1 tuning +69pk 130Nm ...

View on Facebook