BMW

CHIPTUNING BMW

Door uw BMW van een chiptuning te voorzien krijgt uw auto meer power, trekkracht en rijcomfort. Bovendien is er vaak een brandstofbesparing te realiseren. Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het op een veilige manier optimaliseren van het motormanagement software van uw BMW, om de prestaties te verbeteren. Het extra motorvermogen wat chiptuning oplevert geeft uw BMW meer rijcomfort en verhoogd het rijplezier. Klaar terwijl u wacht!

Chiptuning BMW: de BMW motor krachtig en sportief

BMW staat bekend om zijn krachtige en betrouwbare benzine- en diesel- motoren.  Chiptuning van de BMW motor geeft al bij stage 1 tuning veel extra pk’s en koppel over het gehele toeren gebied, ook bij hogere tuning stages blijken BMW motoren zeer geschikt te zijn. Welke BMW chiptuning stage u ook kiest bij rustig rijgedrag is uw motor alerter en soepeler dan voorheen.   Onze medewerkers hebben middels studies en jarenlang werkervaring alle expertise van motormanagementsystemen en softwarematige en mechanische tuning opgedaan,  de parameters in de software worden optimaal op elkaar afgesteld. De beschermfuncties in BMW software blijven actief. Met chiptuning BMW krijgt u een auto met verbeterde rijeigenschappen en een krachtigere, snellere en zuinigere motor. De BMW chiptuning is geschikt voor alle BMW-modellen. Van de BMW 1 serie tot 7 serie, van de BMW i8 tot de Z serie en X modellen.

GENIET VAN DE VOORDELEN VAN CHIPTUNING BMW

  • Extra motorvermogen
  • Snellere acceleratie en hogere topsnelheid
  • Meer souplesse bij rustig rijgedrag
  • Pakt beter op van onderuit
  • Extra trekkracht tot wel 30%
  • Zuiniger rijden, brandstofbesparing van 5 tot 10% mogelijk

In onze werkplaats beschikken wij over een Superflow 4×4 dyno testbank en de nieuwste diagnose, analyse- en meetapparatuur. Het originele programma van uw BMW wordt op maat aangepast en terug geschreven zo behoud u altijd de juiste software. U krijgt dan ook 5 jaar garantie op de door ons geprogrammeerde, aangepaste software. Chiptuning BMW is een must voor iedere autoliefhebber. Aarzel niet langer en doe een snelle check van uw model BMW. Dankzij onze tuning configurator ziet u meteen hoeveel vermogen u erbij krijgt. Neem nu contact op voor advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Chiptuning BMW