BMW

CHIPTUNING BMW

Door chiptuning BMW krijgt uw auto meer power, trekkracht en rijcomfort. Bovendien is er vaak een brandstofbesparing te realiseren. Tunex Automotive is sinds 2004 gespecialiseerd in het op een veilige manier optimaliseren van de aansturingssoftware van uw BMW, om de prestaties te verbeteren. Kies voor chiptuning BMW, verhoog uw rijplezier en geniet van de perfectie in autorijden. Klaar terwijl u wacht!

CHIPTUNING BMW: IDEAAL VOOR STERKE EN BETROUWBARE BMW-MOTOREN

BMW staat bekend om zijn krachtige en betrouwbare benzine-, diesel- en turbomotoren. Ideaal voor chiptuning BMW. Onze gecertificeerde specialisten hebben alle expertise van motormanagementsystemen en softwarematige en mechanische tuning, waarbij de parameters optimaal op elkaar worden afgesteld. De toleranties van uw BMW-computer worden niet overschreden. Met chiptuning BMW krijgt u een auto met verbeterde rijeigenschappen en een krachtigere, snellere en zuinigere motor. De BMW chiptuning is geschikt voor alle BMW-modellen. Van de BMW 1 serie tot 7 serie, van de BMW i8 tot de Z serie en X modellen.

GENIET VAN DE VOORDELEN VAN CHIPTUNING BMW

  • Extra vermogen tot 25 à 30%
  • Snellere acceleratie en hogere topsnelheid
  • Extra trekkracht tot wel 30%
  • Zuiniger rijden, brandstofbesparing van 5 tot 10% mogelijk

Tunex Automotive heeft een hypermoderne Superflow 4×4 testbank en de nieuwste diagnose, analyse- en meetapparatuur. U krijgt maatwerk chiptuning BMW en 5 jaar garantie op de door ons geprogrammeerde, aangepaste software. Chiptuning BMW is een must voor iedere autoliefhebber. Aarzel niet langer en doe een snelle check van uw model BMW. Dankzij onze tuning configurator ziet u meteen hoeveel vermogen u erbij krijgt. Neem nu contact op voor advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte.