Mercedes

CHIPTUNING MERCEDES

Wilt u genieten van de voordelen van chiptuning Mercedes? Rijd direct naar Tunex Automotive, sinds 2004 dé vakspecialist in het verhogen van het vermogen van uw Mercedes door het optimaliseren van de aansturingssoftware. Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers halen door chiptuning Mercedes de beste prestaties uit uw auto. Alle software wordt op maat van uw model Mercedes geschreven, alle aanpassingen aan de motorcomputer of ECU worden binnen de fabrieksmarges uitgevoerd. Ga voor chiptuning Mercedes, verbeter uw motorprestaties en rijd comfortabeler en zuiniger.

CHIPTUNING MERCEDES: MOTOROPTIMALISATIE TOT IN DE PERFECTIE

Het merk Mercedes-Benz staat gelijk aan Duitse topkwaliteit. De sterke benzine-, diesel en turbomotoren zijn zeer geschikt voor chiptuning Mercedes. Dankzij onze hoogwaardige Superflow 4×4 testbank en ultramoderne diagnose-, analyse- en meetapparatuur kunnen wij een chiptuning tot in de perfectie uitvoeren. Voor alle modellen Mercedes. Uw Mercedes neemt in trekkracht toe, reageert directer op het gas en is krachtiger in het lage-toerengebied. U krijgt 5 jaar garantie.

NEEM EEN VOORSPRONG MET CHIPTUNING MERCEDES

  • Tot 25 à 30% extra vermogen en trekkracht
  • In vele gevallen een minder brandstofverbruik van 5 tot 10%
  • Sneller accelereren en een hogere topsnelheid
  • Verbeterd rijcomfort, zonder risico op motorschade of snellere slijtage

Bereken direct of u sneller, krachtiger en zuiniger kunt rijden met chiptuning Mercedes en vul uw autogegevens in onze online tuning configurator in. Informeer naar de mogelijkheden van chiptuning Mercedes en neem contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Afhankelijk van uw model Mercedes duurt de tuning één à anderhalf uur. U kunt er op wachten en bemerkt direct het verschil.

Chiptuning Mercedes