Volkswagen

Selecteer uw model

CHIPTUNING VOLKWAGEN

Tunex Automotive verblijdt u met een professionele, veilige en voordelige chiptuning Volkswagen, die voor een ware rijsensatie zorgt. Onze gecertificeerde experts hebben ruime kennis en ervaring met het chiptunen van alle modellen Volkswagen. Dankzij een modificatie van de motormanagementsoftware geniet u van extra pk’s, een betere trekkracht, een snellere acceleratie, een hogere topsnelheid én vaak een lager brandstofverbruik. Met chiptuning Volkswagen krijgt u meer vermogen en meer rijcomfort. Wacht niet langer en ga voor chiptuning Volkswagen met maximaal rendement.

CHIPTUNING VOLKSWAGEN: KLAAR TERWIJL U WACHT

Tunex is gespecialiseerd in chiptuning Volkswagen en alle andere automerken. Wij werken met de modernste diagnose-, analyse- en meetapparatuur en wij beschikken over een 4×4 vermogenstestbank van Superflow, dat zijn gelijke in nauwkeurigheid niet kent. Door onze expertise en hightech apparatuur kunnen wij een chiptuning Volkswagen op maat uitvoeren. Kom langs met uw Volkswagen Amarok, Golf, Passat, Tiguan, Touareg, Polo, Scirocco, Bora, Eos, Sharan of ander model VW. U kunt rekenen op een klaar-terwijl-u-wachtservice en u krijgt 5 jaar garantie op de chiptuning Volkswagen.

NEEM EEN VOORSPRONG MET CHIPTUNING VOLKSWAGEN

  • Krachtiger prestaties dankzij meer dan 25% extra vermogen
  • Tot 30% extra trekkracht door toename koppel
  • Besparing op brandstof tot boven de 5% mogelijk
  • Snellere acceleratie met minder schakelen en hogere topsnelheid

Bij Tunex bent u verzekerd van een chiptuning Volkswagen met individueel gemodificeerde software, uitgevoerd door gepassioneerde specialisten. De aanpassingen blijven binnen de toleranties van uw motorcomputer of ECU. Doe een snelle check met onze tuning configurator of neem direct contact op. Wij kunnen u informeren, adviseren en  voorzien van een vrijblijvende offerte voor chiptuning Volkswagen, waarmee u uw rijprestaties omhoog stuwt.