Volvo

CHIPTUNING VOLVO

Meer power, meer koppel en meer rijplezier. Dat garandeert Tunex Automotive met een deskundige, veilige en betaalbare chiptuning Volvo. Door een optimalisatie en herprogrammering van de software van het motormanagement van uw Volvo, geniet u van sterk verbeterde rijprestaties. Met onze chiptuning Volvo halen wij meer vermogen en meer trekkracht uit uw Volvo benzine-, diesel- of turbomotor. Dat is extra winst bij bergop rijden of het rijden met een aanhanger of caravan. Inhalen en invoegen gaat sneller, u bereikt een hogere topsnelheid en u bespaart vaak op brandstofkosten.

CHIPTUNING VOLVO: HAAL HET MAXIMALE UIT UW MOTOR

Tunex haalt met chiptuning Volvo het maximale uit uw motor. Alle aanpassingen worden binnen de fabrieksmarges uitgevoerd. De geprogrammeerde software voor uw Volvo wordt op een geavanceerde vermogenstestbank uitvoerig getest en geanalyseerd, om tot de ultieme rijbeleving te komen. Wij hebben de expertise van chiptuning Volvo bij alle benzine- en dieselmotoren. Het tunen is een duidelijke meerwaarde voor uw Volvo V60, C30, C70, S40 V50, S60 en S80, evenals voor uw Volvo V40, V70, XC60, XC70 en XC90.

NEEM EEN VOORSPRONG MET CHIPTUNING VOLVO

  • Optimale performance met tot meer dan 25% extra pk’s
  • Toename koppel tot 30% met meer trekkracht
  • Zuiniger brandstofverbruik tot meer dan 5% realistisch

Chiptuning Volvo geeft u een uitgebalanceerde en dynamische rijervaring. Het gaspedaal en de versnellingsbak reageren nóg sneller op uw voet- of handbeweging. Het chiptunen duurt ongeveer één tot anderhalf uur. U kunt er op wachten. U krijgt 5 jaar garantie op de chiptuning Volvo. Bereken uw extra vermogen met onze tuning configurator en neem contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte voor chiptuning Volvo.

Chiptuning Volvo