Scroll Top

Opel 1.9 cdti automaat|Opel 1.9 cdti automaat

31-05-2012 D-Day….
Deze dag werd de automaat gespoeld (60.000km), de EGR-klep softwarematig gesloten en de auto getuned Stage 2, op de Dyno.
De eerste run leverde 152.4 pk en 340 Nm koppel op; De tweede run 187.1 pk en 417 Nm; De derde en laatste run was het vermogen een indrukwekkende 191.3 pk en 429 Nm koppel!!!
Het gevoel wat ik kreeg is vergelijkbaar met dat wat ik had toen ik mijn eerste bromfiets opvoerde. Van 47 naar 16 jaar in een paar uurtjes!
De terugreis was een ongelooflijke ervaring. Dit had ik veel eerder moeten doen. De brave stationcar heeft nu allure, heeft het hart van een sportwagen gekregen. Zo zou hij af fabriek moeten zijn.
De combinatie automaat / motor matched nu wel. De schakelmomenten kloppen omdat er eindelijk voldoende koppel is en verlopen merkbaar soepeler.
De auto gaat en blijft gaan, als een jong veulen. Hij voelt speels aan en verleid je voortdurend tot in Nederland illegale snelheden.
80 naar 120 km/h, in goed 5 sec, fenomenaal!
Mannen van Tunex, waanzinnig bedankt voor de hartelijke ontvangst, de vriendelijke bediening, de professionele afhandeling, het na overleg, ter plekke overeengekomen maatwerk.
Jullie mogen blijven en ik rijd met mijn volgende auto, vanuit de showroom naar jullie toe!!
Keep up the great work,
groetjes Hans

Door: Hans|Hans

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.