Scroll Top

DE TUNEX PK WEKEN!

Wij hebben geweldig nieuws voor jou! Tijdens de TuneX PK Weken bieden wij een vaste prijs voor tuning op alle automodellen tot bouwjaar 2020. Dit is jouw kans om te profiteren van onze exclusieve aanbieding en je auto naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn de details van onze actie:

 

  • Tot 110 pk: Slechts €225,-
  • Tot 250 pk: Slechts €295,-
  • Tot 400 pk: Slechts €345,-

Waarom Kiezen voor TuneX?

Onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit maken ons de ideale partner voor al jouw autobehoeften. Of je nu op zoek bent naar betere prestaties, een nieuwe look, of schadeherstel, ons team van experts staat klaar om je te helpen. Met de nieuwste technologieën en de beste materialen garanderen wij dat jouw auto in topconditie verkeert.

Maak Snel een Offerte en Profiteer!

Wacht niet langer! De TuneX PK Weken zijn slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Neem nu contact met ons op en profiteer van onze exclusieve aanbieding.

TuneX – Jouw Partner voor Autotuning en Meer!

Bij TuneX gaan we voor topkwaliteit en klanttevredenheid. Ontdek wat wij voor jouw auto kunnen betekenen en geniet van een ongeëvenaarde rijervaring. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze garage in ‘s-Heerenberg. Tot snel bij TuneX!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.