Scroll Top
DE TUNING GARANTIES VAN TUNEX
Een perfecte maatwerk tuning, die zorgt voor meer rijcomfort en extra vermogen in uw auto. Heeft u twijfels? Neem een moment om de hieronder vermelde garanties te bekijken en overtuig u zelf!
TuneX Team

Deze garanties op basis van stage 1 zijn bij ons standaard:

 • 10 jaar garantie op de door ons geprogrammeerde software*¹
 • Voor iedere stage 1 chiptuning geven wij een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie, ongeacht de reden.
  (excl. optionele testbank kosten, indien u dit heeft gekozen)
 • 5 jaar kosteloos (OBD) diagnose. (In onze werkplaats werken enkele ervaren 1e automonteurs die u graag te hulp staan.)
 • Standaard 50.000km motorgarantie*²
  voor auto’s tot maximaal 2 jaar oud met maximaal 100.000km.
 • Kosteloos terug tunen naar origineel vermogen, bijvoorbeeld bij verkoop of einde lease contract.
 • Tuning op maat, wij passen het programma aan naar uw specifieke wensen.
 • Software afgestemd op de motor en aandrijflijn van uw auto

*¹ 10 jaar garantie op geprogrammeerde software:
Software kan niet slijten. Mocht echter de gemodificeerde software om wat voor reden ook van uw auto verdwijnen dan installeren wij deze kosteloos terug, mocht er een dealer softwareupdate zijn geweest dan kost het opnieuw tunen van de update slechts € 75,-. Binnen de garantie vallen ook kosteloos obd diagnose en kosteloos terug tunen naar origineel vermogen.

*² 50.000 km motor garantie is alleen geldig indien men de volgende voorwaarden inhoud:

 • Het voertuig moet op eigen kosten bij Tunex Automotive BV in ‘s-Heerenberg of een door Tunex nader te noemen locatie worden afgeleverd.
 • Er kan geen garantie worden verleend als de auto eerst aan een andere reparateur ter reparatie of ter diagnose is worden aangeboden.
 • Men dient zelf zorg te dragen voor vervangend vervoer.
 • Er is geen mogelijkheid tot aanspraak op eventuele verdere kosten door uitval van het voertuig.
 • Per gebeurtenis is een maximaal bedrag van 5000,- gedekt/aanspreekbaar*

Vooral onze garanties gelden de algemene voorwaarden. Wij willen er vooral op wijzen dat deze garantie niet overdraagbaar is aan derden. De garantie is alleen van kracht tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Wat zeggen onze klanten
Over TuneX

Porsche boxter tuning
MERCEDES A180

2 uurtjes gewacht in de wachtkamer tbv het tunen stage 1 van mijn mercedes A 180. Dit was het wachten meer dan waard. Auto schakeld en trekt een heel stuk vlotter door. 245 euro voor 53pk en 110nm koppel extra. Kun je niks van zeggen. Tevreden klant

UP!

Vorige week de Up! laten tunen. Van 60 pk naar maar liefst 80 pk! Een racemonster zal het niet worden maar de Up! rijdt veel fijner en is merkbaar sneller, dus tot nu toe erg tevreden. Ik kan het iedereen met een Up! aanraden.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.