Scroll Top
OVER TUNEX
Ons autobedrijf is gevestigd in s-Heerenberg (Gelderland) en biedt al 19 jaar een veelzijdige dienstverlening. Of je nu je auto wilt onderhouden, repareren, tunen of anderzins upgraden, wij hebben de juiste expertise en faciliteiten in onze garage. Sinds 2004 hebben we ons bedrijfmatig gespecialiseerd in zowel softwarematige als mechanische tuning / opvoeren van auto motoren. Naast tuning bieden we ook, detailing services zoals carwrapping, ramen blinderen, verlagen, banden&velgen, om zo je auto de uitstraling te geven die je wenst. Maar ook voor professionele en betaalbare oplossingen bij auto schade kunnen wij verder helpen  Kortom, ons bedrijf is een one-stop-shop voor alles wat met auto’s te maken heeft.
Wil je meer weten over onze producten en diensten? Bekijk dan onze websites of breng een vrijblijvend bezoek aan ons bedrijf.
Het Tunex Team

Tunex

Als allround autobedrijf, kunnen we helpen met alle facetten van de auto, of het nu gaat om, APK, verhogen van het motorvermogen, onderhoud, reparatie, schade of bij het zoeken van een goede nieuwe auto. We staan graag voor je klaar.

Onderhoud

Onze ervaren monteurs werken graag aan jouw auto. Natuurlijk wil je dat jouw auto in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen auto’s van binnen en van buiten en doen niets liever dan er aan werken. Met passie voor auto’s, ons team van Nederlandse en Duitse monteurs zijn niet alleen technisch onderlegd maar werken ook met aandacht en zorg aan jouw auto. Goed onderhoud voorkomt veel problemen maar zorgt ook dat jouw auto beter zijn waarde behoud.

Tuning

Sinds 2004 is Tunex specialist in het opvoeren van moderne automotoren. Door het aanpassen van de motormanagementsoftware kunnen we de motor meer koppel en vermogen geven, maar ook zuiniger en efficiënter laten werken. Naast softwarematige oplossingen bieden we ook mechanische tuning modificaties voor wie nog meer vermogen wil tot complete ombouw van motoren voor autosport doeleinden.

TuneX

Het TUneX TEAM

In de afgelopen 19 jaar zijn we uitgegroeid naar een team van 9 gepassioneerde medewerkers.

Bij Tunex vind je altijd iemand met een autohart, of liever gezegd met hart voor de zaak. Wij zijn er trots op dat veel van onze medewerkers al jaren in dienst zijn.
Dat geeft aan dat we met z’n allen een leuke werksfeer weten te creëren en dat we voldoende uitdaging bieden.

Elke auto is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Van VW Up tot Ferrari of het nou over de inhoud, het aantal PK’s of het uiterlijk gaat, we raken nooit uitgepraat.

Peter
Saleem
Tom
Nick
Eric
Gert
Charmaine
Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.