Scroll Top
Dit zeggen klanten over ons.
Sinds 2004 gingen u al duizenden klanten voor, klanttevredenheid is onze waardering en we doen ons best deze hoog te houden, enkele van deze klanten hebben een ervaring geschreven waar we zeer dankbaar voor zijn. Neem de tijd om de ervaringen te ontdekken van klanten die u zijn voorgegaan. Als u zelf uw ervaring wilt delen, stellen we dat natuurlijk ook zeer op prijs!
Clear Filters

Vandaag mijn mercedes c200 laten chippen 184pk, kan er weinig over zeggen. Wat ben ik weer blij voor de zoveelste keer. Super bedankt en zeer fijn geholpen ga zo door.

Automaat bak laten spoelen van een 5serie omdat toerental schommelde. Na 2uur wachten met het genot van een bak koffie en top gear is het probleem verholpen.

Top bedrijf goede service en zeer professioneel

Auto gechipt in 2016. 2 jaar later problemen met inhouden op de snelweg. Gebeld afspraak gemaakt en roetfilter + software + egr weglaten halen.

Top bedrijf goede service en zeer professioneel

Op advies van een vriend de auto laten tunen van 136 naar Stage 2 ..220+ pk en 90 Nm extra . Wat een verschil. Bij normaal gebruik gewoon de 136 pk en lekker economisch rijden maar zet je de auto in sportmodus krijg je die extra paardjes erbij… Alles netjes volgens afspraak en super geregeld.

Ik heb mijn Volvo V50 1.6 Diesel 2005 pas bij jullie laten chiptune stage 1. Gemidelde brandstof gebruik was 5.2 L/100KM is nu na het chippen verminderd naar gemideld verbruik 4.6 L/100KM! TOP werk jongens dank jullie wel..!!

Heb zaterdag mijn Mercedes stage 2 laten chippen voelde gelijk na het chippen Degelijk een verschil mijn auto reed gelijk soepeler alleen heb ik hem nog niet uitgeprobeerd op de Autobahn. Ben een zeer tevreden MB rijden

Ik heb even gewacht met het schrijven van een review …. die ik niet zo snel. Mijn Mokka X is stage 1 getuned en het resultaat is buitengewoon ! Het beestje heeft er ruim 30 Pk bij en dat is nogal een verschil …. Heerlijk veel koppel en hij boldert in alle versnellingen lekker door. Een tip: de auto staat geruime tijd in de werkplaats, deuren open en niemand in de buurt. Dan lijkt het of er niets gebeurt maar na een korte uitleg op mijn vraag blijkt er een laptop in te staan die de software schrijft …. leg dat even uit vooraf ! Verder kan ik iedereen aanraden om zo’n kleine ‘operatie’ uit te laten voeren. Je krijgt echt een andere auto terug ! Super …..

Fantastisch geholpen door de jongens van Tunex met de problemen met mijn FAP reservoir van mijn Citroën Jumpy.
Snel geholpen, denken mee, houden zich aan de afspraken, houden je keurig op de hoogte en zoeken de goedkoopste oplossing.
Echt super, zeer tevreden !!!

Mijn Volvo V70 D3 Aut uit 2012 had 163 pk en 400Nm koppel, nu verhoogd naar 185 pk en 480 Nm koppel, hij was al niet langzaam maar ben verbaas over de trekkracht…hij sleurt de auto vooruit naarmate de toeren omhoog gaan..puur koppel zoveel kracht. Toppie

Gasrespons alsmede de acceleratie van deze spaardiesel 1.3 jtdm is sterk verbeterd!
EGR gelijk softwarematig uitgeschakeld

N.a.v. APK afkeur in mei 2023 i.v.m. teveel “deeltjes uitstoot” moest ik het roetfilter laten “uitschrijven” bij de RDW.
Aangezien het roetfilter dus niet meer nodig was na deze actie wilde ik deze ook fysiek laten verwijderen.
Na wat rondbellen en mailen kwam Tunex als beste optie boven drijven, qua planning zeker maar qua prijzen helemaal!
Zo gezegd zo gedaan en de ervaring was helemaal prima, erg vriendelijke mensen, veel kennis en super kwaliteit werk geleverd!

mijn polo had 90 pk nu 130 pk, tuning gedaan bij Tunex, tjee wat een verschil, ben er acht blij mee echt een aanrader en dat voor 275 euro inc.
een goed en profi bedrijf.

Up!

Vorige week de Up! laten tunen.
Van 60 pk naar maar liefst 80 pk! Een racemonster zal het niet worden maar de Up! rijdt veel fijner en is merkbaar sneller, dus tot nu toe erg tevreden. Ik kan het iedereen met een Up! aanraden.

Gisterenmiddag , 27 Juni om 14.00u. , had ik een hier een afspraak staan voor het laten spoelen van de automaat-versnellingsbak, én het verversen van de motorolie + filter van mijn auto . Door onvoorziene omstandigheden kon in helaas niet op het geplande tijdsip aanwezig zijn , dús….onderweg snel even gebeld dat ik wat later aan zou komen . ,, Geen probleem ; dan verwachten wij U over ongeveer 10 minuten ,, . …. Gelukkig .
Aldaar aangekomen werd ik zeer vriendelijk ontvangen , en mijn auto meteen in behandeling genomen . En IK …. direkt uitgenodigd voor een kop koffie ( HELAAS ZONDER ! ….klein minpuntje ) .
Ik had de desbetreffende medewerker , welke mijn auto behandelde , gevraagd of ik tevens de onderkant van de auto mocht inspecteren , nu deze toch op de brug stond > prima , geen enkel probleem.
Inmiddels geruime tijd later , 3 OVERHEERLIJKE van verse bonen gezette koffie verder , en van buiten af bij de haldeur het hele interessante spoelproces gade geslagen te hebben , was m’n vierwieler klaar . Nog even een controle/testrit door de monteur voor alle volledigheid en zekerheid , en de auto en ik konden , na de monteur + administratief medewerker bedankt en de rekening betaald te hebben , weer huiswaards keren .

Kortom :
* bedrijf > !
* desbetreffende medewerker / monteur > !
* vakkundigheid > !
* service > !
* klantvriendelijkheid > ! , ÉN……
* KOFFIE > !
Conclusie >>> een ECHTE AANRADER !
ZEER TEVREDEN !!!

Voor enige tijd geleden mijn Opel een tuning gegeven. ben van 131 pk naar ongeveer 165 pk gegaan. na enkele maanden nog niet helemaal tevreden over de tuning. Contact gezocht met Tunex en ze hebben de tuning bij geregeld. Nu al weer een paar kilometers verder begint ie steeds fijner te rijden. Een genot om nu lange afstanden te rijden.. en uiteraard niet geheel onbelangrijk… Mijn gemiddelde verbruik (ook afhankelijk van je rechtervoet) is naar beneden gegaan. Heren Tunex… Bedankt. Als ik weer in de buurt ben weet ik de koffiemachine te vinden. TOP.

Hallo autoliefhebber,

Ik wou dat ik wat tegengeluid kon geven op al deze positieve berichten, maar helaas.
Gisteren werd ik door een aardige jongedame ontvangen bij Tunex. Deze stuurde mij naar de keuken. Voor zelfbediening. Thuis ben ik t andersom gewend. In de wachtruimte zat ik met 4 andere mannen in stilte 2 uurtjes de Panorama te lezen.
Ondertussen werd mijn Skoda Octavia 1.6 TDI 110 pk aangepakt met Stage 1 tuning. Achteraf bleek dit stilte voor de storm en de 275,- meer dan waard. Meteen merkte ik meer trekkracht en kon op een stukje autobahn ook in de zesde versnelling lekker doortrekken naar z’n top.
Ook had ik op de heenweg en terugweg m’n verbruik afgelezen bij 80, 100en 120 km/. Dat scheelde gelijk 2 km per liter.
Mijn dank is groot!!
VVMM
(Verzamelaar Van Mooie Momenten)

Het is mijn derde auto die ik laten tunen bij Tunex.
Ook dit keer ben ik zeer tevreden, en loopt hij als een zonnetje. 55pk kreeg ik erbij en 100Nm aan torque.
Het zuinigste tot nu toe heeft hij 1 op 16km gereden, en dat voor een 1800kg zware auto.
Maar meestal tussen de 15 en 16km per liter.
Ik ben een rustige rijder tegenwoordig.
Gek genoeg als ik de ECO knop van de auto indruk (niet meer vooruit te branden), dan rijdt hij duidelijk MINDER zuinig, ongeveer 1 op 13 .
Heel bijzonder.

Na 2 teleurstellende afspraken van tuners in regio Den Haag die dit wel even zouden doen maar uiteindelijk het niet voor elkaar kregen maar naar Tunex gereden. De communicatie van te voren was al prettig en altijd duidelijke antwoorden op mijn vragen. Gisteren hebben jullie mijn i20 aangepakt, was nog even schrikken gezien men na demontage van mijn ECU er achter kwamen dat de vorige tuner een poging had gedaan om de ECU te openen en hier wat schade aan de behuizing had veroorzaakt en dit niet eens aan mij had gemeld. Monteur ging de printplaat eerst controleren op vocht en kwam later terug dat er niets te vinden was en dat hij de tuning ging uitvoeren en de ECU opnieuw zou afdichten met nieuwe kit. Niet lukraak alleen je werk doen maar je klant behoeden voor een ECU die later kapot gaat door vocht. Klasse mannen. Na aanpassing alles netjes gemonteerd. Nu is de 1.0 T-GDI van zich zelf al 1 van de betere 3 cilinders en al zeker geen straf om in te rijden maar na de software aanpassing ken ik de auto niet meer terug. De kleine dipjes na het opschakelen zijn compleet verdwenen en de motor trekt nu heerlijk lineair door. In zijn 5e versnelling even doortrekken gaat nu echt heel makkelijk.
Ben erg tevreden over jullie en weet nu dat ik liever 300km heen en weer rij dan dat een stel prutsers uiteindelijk het niet fixen en als dank je ECU bijna om zeep helpen. Mannen bedankt . Patrick

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.