Scroll Top
Dit zeggen klanten over ons.
Sinds 2004 gingen u al duizenden klanten voor, klanttevredenheid is onze waardering en we doen ons best deze hoog te houden, enkele van deze klanten hebben een ervaring geschreven waar we zeer dankbaar voor zijn. Neem de tijd om de ervaringen te ontdekken van klanten die u zijn voorgegaan. Als u zelf uw ervaring wilt delen, stellen we dat natuurlijk ook zeer op prijs!
Clear Filters

Vandaag mijn mercedes c200 laten chippen 184pk, kan er weinig over zeggen. Wat ben ik weer blij voor de zoveelste keer. Super bedankt en zeer fijn geholpen ga zo door.

Automaat bak laten spoelen van een 5serie omdat toerental schommelde. Na 2uur wachten met het genot van een bak koffie en top gear is het probleem verholpen.

Top bedrijf goede service en zeer professioneel

Auto gechipt in 2016. 2 jaar later problemen met inhouden op de snelweg. Gebeld afspraak gemaakt en roetfilter + software + egr weglaten halen.

Top bedrijf goede service en zeer professioneel

Op advies van een vriend de auto laten tunen van 136 naar Stage 2 ..220+ pk en 90 Nm extra . Wat een verschil. Bij normaal gebruik gewoon de 136 pk en lekker economisch rijden maar zet je de auto in sportmodus krijg je die extra paardjes erbij… Alles netjes volgens afspraak en super geregeld.

Ik heb mijn Volvo V50 1.6 Diesel 2005 pas bij jullie laten chiptune stage 1. Gemidelde brandstof gebruik was 5.2 L/100KM is nu na het chippen verminderd naar gemideld verbruik 4.6 L/100KM! TOP werk jongens dank jullie wel..!!

Voor enige tijd geleden mijn Opel een tuning gegeven. ben van 131 pk naar ongeveer 165 pk gegaan. na enkele maanden nog niet helemaal tevreden over de tuning. Contact gezocht met Tunex en ze hebben de tuning bij geregeld. Nu al weer een paar kilometers verder begint ie steeds fijner te rijden. Een genot om nu lange afstanden te rijden.. en uiteraard niet geheel onbelangrijk… Mijn gemiddelde verbruik (ook afhankelijk van je rechtervoet) is naar beneden gegaan. Heren Tunex… Bedankt. Als ik weer in de buurt ben weet ik de koffiemachine te vinden. TOP.

Hallo autoliefhebber,

Ik wou dat ik wat tegengeluid kon geven op al deze positieve berichten, maar helaas.
Gisteren werd ik door een aardige jongedame ontvangen bij Tunex. Deze stuurde mij naar de keuken. Voor zelfbediening. Thuis ben ik t andersom gewend. In de wachtruimte zat ik met 4 andere mannen in stilte 2 uurtjes de Panorama te lezen.
Ondertussen werd mijn Skoda Octavia 1.6 TDI 110 pk aangepakt met Stage 1 tuning. Achteraf bleek dit stilte voor de storm en de 275,- meer dan waard. Meteen merkte ik meer trekkracht en kon op een stukje autobahn ook in de zesde versnelling lekker doortrekken naar z’n top.
Ook had ik op de heenweg en terugweg m’n verbruik afgelezen bij 80, 100en 120 km/. Dat scheelde gelijk 2 km per liter.
Mijn dank is groot!!
VVMM
(Verzamelaar Van Mooie Momenten)

Het is mijn derde auto die ik laten tunen bij Tunex.
Ook dit keer ben ik zeer tevreden, en loopt hij als een zonnetje. 55pk kreeg ik erbij en 100Nm aan torque.
Het zuinigste tot nu toe heeft hij 1 op 16km gereden, en dat voor een 1800kg zware auto.
Maar meestal tussen de 15 en 16km per liter.
Ik ben een rustige rijder tegenwoordig.
Gek genoeg als ik de ECO knop van de auto indruk (niet meer vooruit te branden), dan rijdt hij duidelijk MINDER zuinig, ongeveer 1 op 13 .
Heel bijzonder.

Na 2 teleurstellende afspraken van tuners in regio Den Haag die dit wel even zouden doen maar uiteindelijk het niet voor elkaar kregen maar naar Tunex gereden. De communicatie van te voren was al prettig en altijd duidelijke antwoorden op mijn vragen. Gisteren hebben jullie mijn i20 aangepakt, was nog even schrikken gezien men na demontage van mijn ECU er achter kwamen dat de vorige tuner een poging had gedaan om de ECU te openen en hier wat schade aan de behuizing had veroorzaakt en dit niet eens aan mij had gemeld. Monteur ging de printplaat eerst controleren op vocht en kwam later terug dat er niets te vinden was en dat hij de tuning ging uitvoeren en de ECU opnieuw zou afdichten met nieuwe kit. Niet lukraak alleen je werk doen maar je klant behoeden voor een ECU die later kapot gaat door vocht. Klasse mannen. Na aanpassing alles netjes gemonteerd. Nu is de 1.0 T-GDI van zich zelf al 1 van de betere 3 cilinders en al zeker geen straf om in te rijden maar na de software aanpassing ken ik de auto niet meer terug. De kleine dipjes na het opschakelen zijn compleet verdwenen en de motor trekt nu heerlijk lineair door. In zijn 5e versnelling even doortrekken gaat nu echt heel makkelijk.
Ben erg tevreden over jullie en weet nu dat ik liever 300km heen en weer rij dan dat een stel prutsers uiteindelijk het niet fixen en als dank je ECU bijna om zeep helpen. Mannen bedankt . Patrick

Laatst mijn megane 1.2 tce 115 pk laten tunen naar 130 pk
Ik ben er tot nu toe super tevreden mee , de auto trekt lekker door en loopt veel soepeler.
Aanrader Lekkere koffie
Goede service
Geweldig resultaat

Volgende auto gaat ook zeker kennis maken met Tunex

Ik zag heel veel goede reviews over Tunex, dus ik dacht gewoon maar proberen. MB dealers vragen echt de hoofdprijs hiervoor 🙁 !!
Resultaat : WEER een prima review.
Ik ben keurig geholpen, kreeg ALLE uitleg die ik vroeg op een heel prettige wijze en het werk is deskundig uitgevoerd door mensen die precies weten wat ze doen.
En ze spoelen de bak, terwijl de dealer alleen aftapt waardoor een flink deel van de oude olie gewoon blijft zitten.
Een echte aanrader voor een redelijke prijs.

heb mijn nissan x trail 2.0 cdi laten tunen had 177 pk nu 205 pk ,veel betere trekkracht en waar het mij eigenlijk om ging toch een halve liter minder brandstof gebruik. Dus heren bedankt.

2 uurtjes gewacht in de wachtkamer tbv het tunen stage 1 van mijn mercedes A 180.
Dit was het wachten meer dan waard. Auto schakeld en trekt een heel stuk vlotter door.
245 euro voor 53pk en 110nm koppel extra. Kun je niks van zeggen. Tevreden klant

Mijn waardering van 5 sterren komt niet uit de lucht gevallen. Mijn auto daarintegen, na de tuning van 90 PK naar 145 PK, lijkt als een geschenk uit de hemel op mij zijn neergedaald. Meteen na het wegrijden ervoer ik al meteen het verschil. Jullie hebben mijn auto verheven tot een ware raket op wielen. Ook rijdt de auto stabieler. Tot nu toe dik tevreden! En mijn petje af voor jullie uitstekende service. Jullie stonden mij vooraf telefonisch deskundig en klantvriendelijk te woord en hadden hiermee mijn vertrouwen direct gewonnen. Ik kon ook dezelfde dag meteen terecht (9 nov ‘19). Bedankt jongens!

Vandaag de 6e auto over x jaren bij Tunex met wat meer paarden onder de motorkap laten voorzien. Het meer vermogen is voor mij niet erg interessant, het plus aan draaimoment geeft de motor /auto meer souplesse en de rijervaring na de tune up is altijd zeer positief. Al die jaren met verschillende autos heb ik geen cent spijt van de investeringen gehad, in tegendeel. De service en het resultaat van Tunex is elke keer weer klasse. Zeer aan te bevelen.

Vandaag mijn 2e auto laten tunen bij Tunex. De eerste keer was alweer zo’n 7-8 jaar geleden. Wat meteen opviel was de souplesse, wat ik herkende van de eerste keer (bij een compleet andere motor overigens). Van 1 naar 2 en 2 naar 3 wilde de motor bij lage toeren (zoals bij rotondes) nogal eens wat bokkig reageren, een beetje tegensputteren. Ik wist dat dit zou verdwijnen, maar het is fantastisch als je het dan de eerste rotonde om de hoek bij Tunex ook echt ervaart. Heb op weg naar huis rustig gereden, tot 3.000 toeren. Verwacht niet dat ik hier vaak boven ga komen. Wat een enorme souplesse, het is net een diesel. Nu heeft deze motor jarenlang prijzen gewonnen, maar het blijft ongekend hoe een 1.0 driecilinder (turbo) kan aanvoelen. Ik voelde qua trekkracht weinig tot geen verschil met een nieuwe Renault Mégane 1.5dCi die ik kort erna reed. Voor de snelheid was het me niet te doen, al is de auto duidelijk rapper en kost het minder moeite. Ik kan de auto nu lekker schakellui rijden en er zit meer rust in het complete plaatje. Van 120pk/ 200Nm naar 145pk/240Nm is niet schokkend (al is het op een auto van 1216kg relatief fors), maar de rijbeleving is echt verbeterd. En dat voor een bescheiden 275 Euro en binnen 2 uur tijd. Tevens complimenten aan de gastvriendelijkheid bij ontvangst, tussendoor en vertrek. Top!

Zeer ontevreden
Na mijn nieuwe T4 voor zeer lange tijd te hebben laten tunen van 150pk naar …weet ik hoeveel pks en er maar 612.000 km mee heb kunnen rijden , heb ik in 2011 een transit sport weer nieuw gekocht en ook laten tunen door Peter en zijn jongens , verdorie 480.000 km gereden en nog steeds zonder problemen
Waarom toch ontevreden ?
Hoe moet ik andere wagen kopen als die getunde bakken van Peter niet kapot gaan …………zonder gekheid , ook mijn volgende wagen staat binnen week bij hun in de werkplaats , meer als een miljoen km enorm veel pülezier van beide tuningen , wie kan dat nog meer zeggen ?

Peter en werknemers BEDANKT

Groeten Marcel van den Bosch

Mijn prachtige hennarode Corsa 1,4 turbo 120 pk van 2012 (lookalike nurburgring edition) laten kietelen tot 170 pk en 260 nm.
Geweldig resultaat. Vanaf 2000 toeren nu zo snel als hij eruit ziet. Snelweg in V een feestje. Top gedaan

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.