Scroll Top
Dealer worden

DEALER WORDEN

Voor bedrijven in de automotive sector, zoals garages, autodealers, vrachtwagenbedrijven en tuning bedrijven, bieden wij de mogelijkheid om in uw eigen bedrijf software-programmeringen uit te voeren. Van chiptuning tot ecotuning en diverse software-modificaties, zoals het deactiveren van specifieke storingscodes, adblue problemen en egr-werking. Dankzij onze 20 jaar ervaring zijn we bekend met alle ins en outs, en kunt u bij ons terecht voor begeleiding en ondersteuning waar nodig.

autosport

Tunings
afspraak

Zoekt u een manier om uw auto te transformeren van een trage schildpad naar een snelle haas? Of wilt u gewoon de buren jaloers maken met het geluid van uw uitlaat? TuneX heeft u gedekt! Maak een afspraak bij ons en laat onze autotuning experts uw auto tunen. Wie weet verlaat u onze garage als de koning(in) van de weg!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.