Scroll Top

Overheerlijke koffie

Gisterenmiddag , 27 Juni om 14.00u. , had ik een hier een afspraak staan voor het laten spoelen van de automaat-versnellingsbak, én het verversen van de motorolie + filter van mijn auto . Door onvoorziene omstandigheden kon in helaas niet op het geplande tijdsip aanwezig zijn , dús….onderweg snel even gebeld dat ik wat later aan zou komen . ,, Geen probleem ; dan verwachten wij U over ongeveer 10 minuten ,, . 👍…. Gelukkig .
Aldaar aangekomen werd ik zeer vriendelijk ontvangen , en mijn auto meteen in behandeling genomen . En IK …. direkt uitgenodigd voor een kop koffie ( HELAAS ZONDER 🍰🎂! ….klein minpuntje 😉😊) .
Ik had de desbetreffende medewerker , welke mijn auto behandelde , gevraagd of ik tevens de onderkant van de auto mocht inspecteren , nu deze toch op de brug stond > prima , geen enkel probleem.
Inmiddels geruime tijd later , 3 ☕☕☕OVERHEERLIJKE van verse bonen gezette koffie verder , en van buiten af bij de haldeur het hele interessante spoelproces gade geslagen te hebben , was m’n vierwieler klaar . Nog even een controle/testrit door de monteur voor alle volledigheid en zekerheid , en de auto en ik konden , na de monteur + administratief medewerker bedankt en de rekening betaald te hebben , weer huiswaards keren .

Kortom :
* bedrijf > 👍👌!
* desbetreffende medewerker / monteur > 👍👌!
* vakkundigheid > 👍👌!
* service > 👍👌!
* klantvriendelijkheid > 👍👌! , ÉN……
* ☕KOFFIE > 👍😋👌!
Conclusie >>> een ECHTE 🌟🌟🌟🌟AANRADER !
ZEER TEVREDEN !!!

Door: M. Zegers

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.