Scroll Top

Alfa 156 1.9JTD 110pk|Alfa 156 1.9JTD 110pk

Afgelopen zaterdag ben ik vanuit Noord-Frankrijk bij jullie geweest voor mijn Alfa 156 1.9 jtd 110 pk. Nou, het is zeker de moeite waard geweest. Met 140 pk is de topsnelheid met zo’n 10 km/u toegenomen, maar dat maakt mij niet zoveel uit. Maar goed, aangezien ik toch een stuk Duitsland in moest …
Het meest onder de indruk ben ik van het toegenomen koppel (dat je ook voelt als je het niet geheel aanspreekt) en de veel snellere tussenacceleraties. Echt een wereld van verschil. Ik had er, na een fantastische 155 2.5 td te hebben gehad, spijt van een 1.9 jtd te hebben gekocht en geen 2.4. Maar nu ben ik meer dan tevreden. Heel erg bedankt !
ook deze Alfa zal wel weer een jaar of wat blijven, maar voor een volgende weet ik waar ik heen moet.

Groeten Patrick

Door: Patrick et Magalie|Patrick et Magalie

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.