Scroll Top

alfa 159 2.4jtd|alfa 159 2.4jtd

GoedeDag

Ik was er eerst een beetje huiverig over die chip aanpassing maar toch over laten halen door me vrouw en goed overlegt te hebben met deze firma.En tot heden geen spijt van gehad.Me auto loopt als een treintje ik moet zeggen het is een wereld van verschil!!!! plus me alfa loopt ook een heel stuk soepeler en een heel ander geluid bedankt

tot ziens mannen

Door: Bjorn Meervoer|Bjorn Meervoer

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.