Scroll Top

alfa 166 2.4 JTD|alfa 166 2.4 JTD

Ik heb vorige week mijn Alfa 166 Jtd bij Peter laten chiptunen. Ik had er al een powerbox in zitten. Maar moet zeggen dat er een wereld voor mij open ging. De auto heeft veel meer trekkracht, het turbogat is zo goed als weg, en hij rijd gewoon soepeler. Hij heeft tevens de reeds aanwezige foutcodes uitgelezen en gewist, Deze waren onstaan toen ik de powerbox eruit haalde. En dat allemaal voor slechts 225.-Al met al een zeer tevreden klant dus. Alrik (alfaromeo166club.nl)

Door: Alrik Koolsbergen|Alrik Koolsbergen

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.