Scroll Top

Alfa 166 JTD 24V|Alfa 166 JTD 24V

Nagele, 2 februari 2007

Vandaag op de bonnefooi langsgeweest met mijn Alfa Romeo 166 JTD24V Automaat. Peter en Tom zijn uiterst bereidwillig en flexibel in hun dienstverlening. Geen geleuter, gewoon aan de bak! Bakkie gedaan, even kletsen en een deal! Klaar terwijl je wacht. Ondertussen lekker kibbeling gegeten bij de plaatselijke vishandel! Toppie.

De eerste rit naar huis – zo´n 125 km – genoten van de verbeterde souplesse en de toegenomen power van de motor. Standaard 175 PK is lekker maar zo´n 30 paardjes erbij is toch nog even lekkerder. Super power “van onderen” zonder een nerveus schakelende bak. De auto heeft gewoon meer dynamiek en hangt heerlijk aan het gas. Genieten met hoofdletters!
Prijs/prestat ie een dikke 10. En de zekerheid van “recht van retour” schept heel veel vertrouwen in het eigen produkt. Daar valt niets op af te dingen. Door niemand. Lekker hiermee doorgaan en een hoop mensen nog blijer maken!

Door: Jan Frensch|Jan Frensch

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.