Scroll Top

audi a3 1.8 turbo verandert in audi s3|audi a3 1.8 turbo verandert in audi s3

Ik heb een week geleden mijn audi a3 1.8 turbo laten tunen bij tunex. Wat mij als eerst opviel was het vriendelijke behulpzame personeel. Heb mijn auto laten tunen van standaard 150 pk naar 200 pk. Standaard 210 nm naar 290 nm. De prestaties zijn ongelovelijk sterk verbeterd. Het is nu een monstertje en alle dikke audies en bmw’s houden mij op de autobaan niet bij. De prestaties van de audi zijn nu van een echte audi s3. Van 0-100 standaard in 8,2 sec. Nu na de tuning 6,7 sec. Dus mensen die graag een audi s3 willen raad ik het af haha. Haal gewoon een audi a3 1.8 turbo en laat hem tunen voor 225 euro en je lacht je kapot. Tunex bedankt, jullie hebben er weer een klant bij. Groeten Marco

Door: Marco|Marco

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.