Scroll Top

Audi A4 1.8T|Audi A4 1.8T

Ik heb mijn a4 avant 1.8 turbo(2002) door Peter laten tunen. Al bij het weg rijden merk je het verschil, en wat voor een verschil!!!!!!!! van 150 naar min 190 pk. Ik heb tot mijn huis met een glimlach van oor tot oor gereden, wat een feest. Na 130 km merk je nog iets vermogenswinst en rijdt de auto nog beter.
Mijn ervaring met tunex is prettig, aangenaam en het zijn profs die de tijd nemen om uit te leggen wat ze met je auto gaan doen.Ik kan het iedereen aanraden je krijgt er een compleet andere auto door,het turbo gat is verdwenen, en dan de top: 245 km voor mijn auto.

Tunex bedankt!!
Richard Bongers

Door: Richard Bongers|Richard Bongers

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.