Scroll Top

Audi A4 2.0TDI 140pk|Audi A4 2.0TDI 140pk

Ik heb 20 maart mijn Audi A4 Avant origineel 103Kw/140Pk/320Nm laten tunen door Peter….Onder het genot van een kopje koffie wordt duidelijk doorgesproken wat ze gaan doen aan de auto en wat de verwachte resultaten zijn, de verwachte doorlooptijd is 2,5 uur.Extra souplesse, bij lagere toerentallen meer trekkracht….het gaat gewoon allemaal veel makkelijker. Volgens de tuner heb ik nu 125Kw/170Pk/400Nm. Ik heb dit niet getest op een rollenbank maar rijervaring verteld mij genoeg. Ik weet dat de criticasters nu zeggen…eerst zien dan geloven dat kan….als er op een meeting een rollenbank ter beschikking staat rijd ik hem er wel even op…..De rijervaring is een aanzienlijk verschil met voor de tuning……..Ik ben blij met de ingreep en het resultaat mag er zijn…..

Door: Mike The Spike|Mike The Spike

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.