Scroll Top

audi a4 b8 avant 2.0 tdi|audi a4 b8 avant 2.0 tdi

In januari 2016 de verstuivers van mijn audi a4 b8 avant 2.0 tdi multitronic laten reinigen na de proefrit bemerkte de monteur dat de auto wat schokkerig schakelde ( automaat)
Hiervoor meteen een afspraak gemaakt.
De verstuivers waren gereinigd en direct voelde ik het gevoel de auto loopt veel rustiger en stationair voel je niet eens dat de motor loopt daar voorheen wat trilde is dit helemaal weg. De auto pakt beter op en lijkt een nieuwe auto.
Na drie weken de automaat laten spoelen en direct stage 1 laten tunen.
Eerst geen direct verschil met schakelen maar nu na 500km schakelt de wagen weer top. Soms nog een klein hokje maar mag het niet noemen.
De tuning meteen geweldig had ik veel eerder moeten laten doen. Met 220k op de teller was ik een beetje sceptisch maar wat een verschil topsnelheid kan eigenlijk niet maar was 205 en nu zonder probleem 230-235 om daarna langzamerhand richting 250 te kruipen. Motor blijft rustig lopen en verbruik is bij normaal gebruik aanmerkelijk beter.
Geluk dat ik tegen de grens aan woon en zo in Duitsland zit en het regelmatig kan uitproberen.
Al met al zeer positief, zeer vriendelijk personeel koffie en soep staan klaar en met een babbeltje aan tafel is de tijd zo om. Mannen bedankt 👍

Door: Mark V|Mark V

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.