Scroll Top

Automaat spoelen Ford kuga MK2 4wd 163pk

Mijn automaat bak bokte en stootte al meer dan één jaar, vooral bij het terugschakelen in de lage versnellingen 1/2/3 zowel dealer als andere garage konden de oorzaak niet verhelpen en heeft mij bakken met geld gekost uiteindelijk was het voorstel een ruil bak te monteren á € 2780 na goed contact via mail en telefoon met Tunex wilde ik het toch een kans geven om de automaat bij hun te laten spoelen ondanks dat ze natuurlijk geen garantie konden geven of het probleem zou verhelpen.
Ik kon binnen 3 dagen bij Tunex terecht en was eerlijk gezegd sceptisch, tijdens het wachten alle koffie varianten, thee, wifi gratis.
Na 1,5 uur was het klaar en ja hoor het probleem is verholpen Tunex heel erg bedankt voor jullie goede professionele hulp ik ben heel tevreden en zal mijn auto ook door hun laten chiptunen.

Door: Jb ter weele

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.