Scroll Top

Bmw 530d|Bmw 530d

Na veel onderzoek terecht gekomen bij tunex.
Zaterdag 21-03-09 was het zo ver.Na een lange rit over de duistse a31 met een constant 170km op de klok en gemiddeld verbruik van 1op 13,6 aangekomen bij tunex. Mijn eerste indruk was tjee wat is het hier druk. Maar goed ik had een afspraak.
Alles is geheel volgens afspraak gelopen en de koffie was goed. Na een uurtje haddden de jongens de klus geklaard en ik kon mij gereed maken voor de terug reis. In de auto gestapt eerst even rustig proberen.Op de snel weg aangekomen even lekker optrekken.
Mijn reactie was tjeesus wat een kracht en soeplesse.Ik had niet gedacht het verschil zooooo merkbaar was. Terug over de a31 weer cruiseconrol vast op 170 kwam het verbruik op 1op 14.2 uit.
Dat is toch fantastich een snellere en soepeler auto en ook nog een zuiniger. Heren van Tunex bedankt super.

Door: joop|joop

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.