Scroll Top

BMW e46 330d|BMW e46 330d

Vanmorgen bij tunex geweest, vriendelijke mensen.. Na een half uurtje komt de meneer me vertellen dat mijn bmw al gechipt is en dat de software verdacht veel op die van hun lijkt.. Toen ik vroeg wat ie van me kreeg zei hij niets.. Super service toch!!
Dus heeft de vorige eigenaar de auto al laten upgraden bij deze heren. Ik wil eigenlijk niet weten hoe de auto origineel rijd dan.. Hij trekt als een dolle zonder dipjes of zwarte pluimen.. Echt perfect.
Als je een bmw diesel hebt en je twijfelt (net als ik deed).. Gewoon chippen die handel, hij kan het makkelijk hebben en loopt netjes..

Door: Ronald|Ronald

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.