Scroll Top

BMW e46 330D|BMW e46 330D

Over de service ben ik heel tevreden van Tunex.Het zijn gepassioneerde jongens die weten waar ze over praten. Mijn BMW 330D reed wel lekker maar miste toch net wat power. Dit was de reden dat ik besloot om mijn auto te chippen. Via de BMW Forum ben ik bij Tunex terecht gekomen. Ik werd vriendelijk ontvangen en het hele team stelde zich netjes voor, en gaf mij stap voor stap aan wat er met mijn auto gebeurde. Na een testritje was mijn auto niet echt vlotter. Toen hebben ze de luchtmassa meter schoongemaakt en nog een keer de hele software verwijderd en opnieuw geprogrammeerd. Dit met het gewenste resultaat!!! Ik herken mijn auto niet meer terug. Het lijk net alsof mijn BMW altijd gevangen was in een kooi en nu eindelijk vrij is gelaten in de vrije natuur. Wat een vermogen!!! En het mooiste is dat alle beveiligingen er nog steeds opstaan en alles nog binnen de veilige marde van de fabrikant zit. En dan niet te spreken over de actie die ze nu hebben van € 225,-!!! Je bent gek als je dit laat liggen. Bij andere bedrijven ben je bijna het dubbele kwijt. Ik raad het iedereen aan om het bij Tunex te doen. Je zult geen spijt krijgen, en zeker niet met hun 30 dagen niet goed geld terug garantie!

Tunex bedankt!

Door: Guest|Guest

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.