Scroll Top

chiptuning 3 jaar later|chiptuning 3 jaar later

Drie jaar geleden al weer dat ik mijn Octavia 1.9TDI heb laten tunen bij Tunex. Nu 100.000 km verder geniet ik nog dagelijks van het extra koppel, heerlijk gewoon. Volgende week de sleurhut er achter, dus dat wordt weer lachen in de bergen. Het koppel dat aanhoudt ook wanneer de toeren stijgen is ideaal bij (zwaar) aanhangergebruik. Topsnelheid kan me niet schelen, maar de souplesse….. HEERLIJK!! TUNEX: Bedankt en tot volgende jaar, wanneer ik weer een andere auto heb!!

Door: Octavia 1.9TDI|Octavia 1.9TDI

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.