Scroll Top

Chiptuning alfa 156jtd|Chiptuning alfa 156jtd

hoi peter toen ik het op internet las over jouw kon ik niet geloven dat het zo´n verschil zouw maken op mijn alfa 156 1.9 JTD we zijn naar s´heerenberg gereden even gechipt en toen wij samen een test rid maakte in duitseland ohh woww het was kompleet een andere alfa geworden wat een vermogen mijn laatste alfa was een 2.5 v6 maar het vermogen onderin de diesel was gewoon geweldig ik stond voor de stoplichten in bergen op¨zoom naast een alfa 156 2.4 JTD en het licht ging op groen beide alfa motoren loeide een harmonisch vermogen uit de uitlaten en ik zag de 2.4 steeds verder achteraan komen dus wij gestopt op een plaats langs de weg ik vroeg hem was je van het gas gegaan hij zie neee ik drukte het pedaal bijna de grond ij hij kon niet geloven dat het maar een 1,9 JTD was en zo ik ben heel tevreden maar er kan nog meer vermogen uit komen nu gaat er nog dus een set xenon in van jouw en voor nog meer vermogen nog maar een power box voor de alfa hi hi dit word echt leuk om de golfjes gti en alle andere merken er bij de stop lichten uit te rijden want een italiaans raspaardje met diesel is niet tegen te houden groetjes van adwin walhout uit zeeland………..

Door: Adwin Walhout|Adwin Walhout

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.