Scroll Top

Citroën C3 getuned

Ik ben er geweest met mijn Citroën C3 1.2 PureTech uit 2017 om te laten tunen. Standaard 110 pk, voor €225,= zo’n 35 pk extra… héél aanlokkelijk natuurlijk, zeker omdat de C3 nèt 1000 kg op de schaal brengt. Nadat ik de auto had opgehaald werd het advies gegeven het de eerste 50 een beetje rustig aan te doen. Toen ik ‘m daarna de eerste keer op z’n staartje trapte gebeurde er weinig, en dat bleef zo. Aangezien ik om de hoek woon ben ik er even mee terug gegaan. Na een grondige inspectie bleek de turboslang niet compleet deugdelijk te zijn gemonteerd (dat hadden ze in de garage bij de afleverbeurt waarschijnlijk gemist, ik had de auto pas net een paar dagen, dus vooraf weinig van gemerkt). Het werd me allemaal keurig uitgelegd, en ook meteen netjes verholpen. Daarna kon ik ermee op pad en ook meteen góed uittesten. Wat een feestje zeg! De auto trekt als een tierelier wanneer de turbo mee begint te blazen, heerlijk! Ik zal in het begin waarschijnlijk niet tot minder brandstofverbruik komen omdat het zo ontzettend uitnodigd, maar aangezien de reviews daar óók behoorlijk positief over berichten zal dat best goed komen neem ik aan. Nu eerst maar eens genieten! Bedankt Tunex, wederom een tevreden klant!

Door: Erik

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.