Scroll Top

dik tevreden Passat 1.9tdi|dik tevreden Passat 1.9tdi

Zo , niet direct na het tunen gerageerd. Eerst even afwachten of ik inderdaad tevreden blijf. En dat blijf ik hoor. Mijn Passat 1.9tdi met 100Pk onder handen laten nemen naar een 130 Pk nu. Dat rijd fantastisch !! Veel sneller in optrekken. In de 3de versnelling trek ik veel verder door en de topsnelheid zit ook weer op 200. Maar het belangrijkste de auto rijdt veel soepeler. Mocht er iemand met een Passat nog twijfels hebben mag hij mij bellen voor een proefrit.

Heren van Tunex BEDANKT !!

Door: Huib|Huib

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.