Scroll Top

Ford Kuga 1,5T Ecoboost 150pk

Na mijn eerste chiptuning op 11-7-2018 een dag voor mijn vakantie, was ik meer als lof over het koppel. Als caravan trekker kwam de kuga toch iets tekort . In oktober kreeg ik een melding van mijn dealer dat de wagen terug moest komen voor een update van de motor ivm problemen met de koppelingsplaat. Weg chiptuning.
Contact opgenomen met Tunex en er weer een nieuwe chiptuning opgezet. Deze was niet zo goed als de eerste en ik baalde als een stekker.
Geen probleem, terug komen en er weer een nieuwe tuning over heen.
Proef gereden met een van de medewerkers, en dat ging goed. February weer met vakantie met de caravan, en dat ging gelijk alweer verkeerd. Balen maar rijstijl aangepast en na de vakantie weer nieuwe afspraak gemaakt. Nu is die weer zoals de eerste keer. Zeer tevreden dus. Vriendelijk geholpen. geen gestrest, en een klant die met een gerust hart met caravan de bergen in gaat met voldoende koppel.

Door: W.Schoolderman|W.Schoolderman

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.