Scroll Top

Ford Mondeo 2.0 dci 2001|Ford Mondeo 2.0 dci 2001

Donderdag 20-03-08 heb ik mijn auto dus binnengebracht! Ik ben namelijk helemaal uit Belgie naar NL gereden zodat ik deze goedkope maar toch met garantie tuning kon in orde brengen! Ik ben aangekomen en moest helemaal niet wachten! Ik en mijn vrienden hadden wat honger en er werd ons een vishandel in de buurt waar we echt lekker gegeten hebben! Na het eten mochten we een koffie drinken en na het uurtje was alles in orde en mochten we vertrekken! Het eerste gevoel heb je meteen als je vertrekt uit de garage en dan past de auto zich aan en voel je meteen de verandering! Ik zet hier mijn ervaring omdat ik jullie wil bedanken voor de snelle en goede service!!

Groetjes uit Belgie!

Door: Unesss|Unesss

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.