Scroll Top

Ford Transit Custom van 125 pk|Ford Transit Custom van 125 pk

Een paar dagen geleden mijn Ford Transit Custom van 125 pk naar 180 pk laten brengen en wow, wat een verschil. Dit was mijn 3e bus die ik hier heb laten doen en het bevalt echt goed. Ik ergerde me aan het lage vermogen onder in de toeren, moest elke bocht en rotonde in de 3 nemen, maar nu ….. Nu gaat vaak het lampje van de ASR branden op nat wegdek, dat gebeurde al toen in bij Tunex weg reed en de rotonde nam. Glimlachen dus! En een aanrader voor anderen.

Door: Kopp|Kopp

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.