Scroll Top

Golf 5 1.9 TDI 2008

Mijn waardering van 5 sterren komt niet uit de lucht gevallen. Mijn auto daarintegen, na de tuning van 90 PK naar 145 PK, lijkt als een geschenk uit de hemel op mij zijn neergedaald. Meteen na het wegrijden ervoer ik al meteen het verschil. Jullie hebben mijn auto verheven tot een ware raket op wielen. Ook rijdt de auto stabieler. Tot nu toe dik tevreden! En mijn petje af voor jullie uitstekende service. Jullie stonden mij vooraf telefonisch deskundig en klantvriendelijk te woord en hadden hiermee mijn vertrouwen direct gewonnen. Ik kon ook dezelfde dag meteen terecht (9 nov ‘19). Bedankt jongens!

Door: Nabil

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.