Scroll Top

Honda CRV 2.2 Diesel|Honda CRV 2.2 Diesel

Na een lange geschiedenis van DPF-problemen heb ik een aantal maanden geleden mijn roetfilter verwijderd en bij Tunex softwarematig uit het systeem laten schrijven. Ik heb nu al 5000 kilometers geen problemen met het DPF meer en vandaag ben ik teruggeweest om de motor te tunen. Ik ben zeer tevreden over de open houding van Peter (eigenaar) die je, indien gewenst, uitlegt wat er gebeurd (is). Deze houding geldt overigens voor alle medewerkers van Tunex die ik daar ben tegengekomen. Verder is de prijskwaliteit verhouding dik in orde! Ik moet nog een paar kilometers rustig aandoen maar merk al goed dat de auto beter “aan het gas hangt” en krachtiger aanvoelt. Ik zal dit bedrijf bij anderen (inclusief mijn dealer) dik aanbevelen. Coen.

Door: Coen|Coen

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.