Scroll Top

Hyundai i20 1.0 T-GDI 100-140 pk

Na 2 teleurstellende afspraken van tuners in regio Den Haag die dit wel even zouden doen maar uiteindelijk het niet voor elkaar kregen maar naar Tunex gereden. De communicatie van te voren was al prettig en altijd duidelijke antwoorden op mijn vragen. Gisteren hebben jullie mijn i20 aangepakt, was nog even schrikken gezien men na demontage van mijn ECU er achter kwamen dat de vorige tuner een poging had gedaan om de ECU te openen en hier wat schade aan de behuizing had veroorzaakt en dit niet eens aan mij had gemeld. Monteur ging de printplaat eerst controleren op vocht en kwam later terug dat er niets te vinden was en dat hij de tuning ging uitvoeren en de ECU opnieuw zou afdichten met nieuwe kit. Niet lukraak alleen je werk doen maar je klant behoeden voor een ECU die later kapot gaat door vocht. Klasse mannen. Na aanpassing alles netjes gemonteerd. Nu is de 1.0 T-GDI van zich zelf al 1 van de betere 3 cilinders en al zeker geen straf om in te rijden maar na de software aanpassing ken ik de auto niet meer terug. De kleine dipjes na het opschakelen zijn compleet verdwenen en de motor trekt nu heerlijk lineair door. In zijn 5e versnelling even doortrekken gaat nu echt heel makkelijk.
Ben erg tevreden over jullie en weet nu dat ik liever 300km heen en weer rij dan dat een stel prutsers uiteindelijk het niet fixen en als dank je ECU bijna om zeep helpen. Mannen bedankt . Patrick

Door: P.Fonhof

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.