Scroll Top

KIA Sorento 2.5CRDI EX 140pk|KIA Sorento 2.5CRDI EX 140pk

Goedemiddag voor de heren van Tunex!
Aan het begin van de zomervakantie kwam ik nog even langs met mijn KIA Sorento. (alweer 2 maanden geleden haha)Ik heb er lang over na gedacht of het wel goed was voor de motor etc, maar uiteindelijk heeft mijn zoon me toch overgehaald vanwege de grote koppeltoename die ik kreeg na het chippen.
Ik kwam donderdag 4 juli aan om 11 uur en ik werd na een half uurtje gelijk geholpen. Wat ik erg fijn vond is dat door de chip de meeste krachten ronde de 2000/2500 tpm zit zodat je minder hoeft te schakelen. Na een anderhalf uurtje was mijn auto klaar en kon ik vertrekken weer terug naar Den Haag. op de terugreis naar Den Haag merkte ik niet zoveel en het is me ook verteld dat de chip nog moest worden ingereden, net zoals een nieuwe auto. De volgende dag ging ik meteen op vakantie naar Turkije mt de auto en onderweg begon ik de extra paardjes toch wel te merken! Wat een prestaties met een volgeladen 2 ton zware Kia!! We hebben nu ongeveer 440Nm en dat is nu meer dan zat! Als de auto leeg is kan je met gemak eventjes leuk doorrijden met een BMW X5 die standaard al meer dan 185pk heeft! Gewoonweg geweldig en voor maar 225Euro!! Ook nog eens 5 jaar garantie op de chip, naja meer kan ik niet wensen!

Top service voor een toppie prijsje!

Door: S. Kalkan|S. Kalkan

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.