Scroll Top

LeON FR 1P|LeON FR 1P

Inmiddels al weer een half jaar geleden dat ik mijn FR door Tunex heb laten tunen, resultaat is tot op de dag van vandaag geweldig…. ik reed al met een smile in deze auto maar nu is het feest nog leuker, die ongeveer 245Pk en de bijna 100Nm die er bij is gekomen maakt het rijden een stukje sportiever
De auto rijdt soepeler, zuiniger kan ik niet beoordelen omdat ik mijn rijstijl aan heb gepast aan de tuning .

Door: Guest|Guest

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.