Scroll Top

Mercedes A-klasse automaat|Mercedes A-klasse automaat

Vanmiddag mijn A-klasse uit 2003 laten tunen, ik was wat sceptisch over het resultaat. Bij het naar huis rijden (150km) merkte ik gelijk al een soepelere motor en veel meer trekkracht. Vwb verbruik moet ik nog ff meten maar ben nu al zeer tevreden, dat zo’n behandeling zo’n effect kan hebben en dat voor 200 euro!!! Ik ben om, klasse!!! Je moet er alleen wel ruim twee uur op wachten maar….

Door: Guest|Guest

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.