Scroll Top

Mercedes c 220 cdi|Mercedes c 220 cdi

Nadat ik op zaterdag bij tunex op bezoek kwam werd ik goed ontvangen zij namen alle tijd voor naar ongeveer een uur kon ik weer weg nadat ik had afgerekend.Ik stapte in mijn auto maar ik merkte meteen dat er geen verschil was, ze hadden mij verteld de eerste 200 a 300 KM rustig aan te doen dat deed ik ook maar naar een week nog geen verschil, ik heb gebeld en kon gelijk weer langskomen dat heb ik gedaan toen waren ze plusminus 2uur bezig (o.a. luchtmassameter nagekeken) maar hij gaat nu als de brandweer Jongens bedankt voor de goede service ben dik dik tevreden over het resultaat.

Met vriendelijke groet,

Fred van Brero

Door: Fred van Brero|Fred van Brero

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.