Scroll Top

Passat 1,8 T|Passat 1,8 T

Beste Tunex Team,
mijn Broer was 1 Jaar geleden bij jullie en hat 2 Autos chippen laten,en hij is vandag nog tevreden.
Ik was afgelopene Zomer met mijn 1.8 T Passat bij jullie en ik ben ook tevreden.En ook de anderen Jongens waar ik met bekent ben die bij jullie waren zijn nog tevreden.
Ik kan idere aanraden na Tunex te gaan.
Bedankt voor het GOEDE Werk Jongens.
Groetjes uit Duitsland

Thomas en sorry voor de Taal foutjes

Door: Thomas|Thomas

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.