Scroll Top

Peugeot 206 SW 2.0 HDI|Peugeot 206 SW 2.0 HDI

Ik heb 17-02-\\\’09 mijn Peugeot onder handen laten nemen door de mannen van Tunex. In tijd van 1,5 uur weer buiten en terug naar het vakantie adres. Vrijdag 20-02-’09 weer terug naar huis richting het westen v/h land met 4 personen, een hond en een dakkoffer! Mooi om even uit te proberen want ik had inmiddels de 200km er al op zitten van het inrijden.. En ja het is leuk kan ik je vertellen er gaat een wereld voor je open!! De tussen sprintjes gaan als een raket, dat zelfs een A4 1.9 TDI aan de kant moest… Wat het verbruik betreft kan ik niet veel over vertellen, want als het daar om zou moeten gaan dan had ik wel een cuore gekocht. Mannen van Tunex nogmaals bedankt!

Door: John|John

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.